- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć,
Zauważyłem na stronie Orange promocję "Światłowód dla Warszawy" - gdzie za 80PLN/m-c jest pakiet optymalny, pakiet Polsat + internet 300 Mbps w umowie na 24 miesiące.
Teraz mam parę pytań dotyczących tej promocji:
1. W regulaminie napisane jest, że można zawrzeć promocyjną umowę w przypadku podpisania aneksu do umowy z promocją Światłowód 2/18 lub Światłowód/TV/Tel.domowy 1/18.
Umowę na światłowód podpisałem 17.10.2017 roku - czy wtedy obowiązywała któraś z tych promocji? Wiem, że przez pierwsze 12 miesięcy płaciłem 40 zł za internet 100 Mbps, po 13 i kolejne - 70 zł. Chciałbym w związku z tym upewnić się, czy kwalifikuje się do tej promocji.
2. Jak to jest z multiroom w tej promocji - w regulaminie nie ma żadnej wzmianki w tym aspekcie, czy można normalnie dobrać 2 dekodery dodatkowe (2x10PLN/m-c)?
3. Dobierając dodatkowo pakiet Eleven - czy cena będzie stała? Czyli według moich wyliczeń 109,99PLN/m-c przez cały okres umowy?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ad.3. Cena jest stala. Tylko mi wyszło 80 zł za pakiet przy 300 i 10 za eleven. Więc nie wiem skad masz 110?
Ad.1. Nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ad.3. Cena jest stala. Tylko mi wyszło 80 zł za pakiet przy 300 i 10 za eleven. Więc nie wiem skad masz 110?
Ad.1. Nie wiem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Promocja "Światłowód dla Warszawy"
@Piotrekk85 110 wyszło z podstawy 79 + 10 za Eleven (89) i 2x 10 za multiroomy. Aczkolwiek dzięki za informacje 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim 1/18 o ile mnie pamięć nie myli weszła w 2018, Ty prawdopodobnie masz 1/17, albo 3/17. Najlepiej zerknij do umowy jaką konkretnie posiadasz (a jak nie masz papierów, to pozostaje kontakt z BOK).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Spojrzałem sobie na regulamin. Dział prawny znów się nie popisał. W podziale administracyjnym Polski nie ma czegoś takiego jak "gmina Warszawa". Warszawa jest podzielona na dzielnice i każda z dzielnic stanowi gminę jako jednostka pomocnicza.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Piotrekk85napisał(-a)Spojrzałem sobie na regulamin. Dział prawny znów się nie popisał. W podziale administracyjnym Polski nie ma czegoś takiego jak "gmina Warszawa". Warszawa jest podzielona na dzielnice i każda z dzielnic stanowi gminę jako jednostka pomocnicza.
@Piotrekk85 sprawa z Warszawą nie jest taka prosta, jest też ustawa z dnia 15 marca 2002 r.o ustroju miasta stołecznego Warszawy w której Art. 1. ust. 1 brzmi: "Stolica Rzeczypospolitej Polskiej miasto stołeczne Warszawa jest gminą mającą status miasta na prawach powiatu."
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
I właśnie takie utrwalone skróty myślowe, używanie fragmentu prawnego określenia,
powodują czasami nieporozumienia...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Niestety, nie kwalifikuję się do tej promocji jak pisali inni - mam inną promocję...
To trochę - a nawet bardzo - duży błąd ze strony Orange.
Chciałbym u was zostać, bo macie dobrej jakości usługi - jednak jeśli tak traktujecie klientów którzy zostawiają u was ponad 200 PLN/m-c., to ich tracicie.
I ja poważnie zastanawiam się już nad odejściem ze wszystkim.