- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
@Bartłomiej Ej zrobicie coś z tą telewizją? Bo moja cierpliwość się już skończyła kilka dni temu. Co to w ogóle ma być,zamiast działać lepiej,to działa to co raz gorzej. Chce sobie obejrzeć dziś mecz siatkówki,to mi się obraz zacina i rozdzielczość 144p się robi zamiast HD. Zero kompetencji,olewanie klienta. Żałuję,że mam internet i telewizję w tej sieci. Nie pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
Tradycyjnie Orange tvgo po polnocy nie wyświetlają się kanały 😉 Ta appka tylko w godzinach dziennych i może wieczornych jest dostępna.
na desktopie przez www działa teraz (po polnocy). Rano i w dzień appka działa 😆
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
Apki to w sumie nie używam,po co się niepotrzebnie denerwować. Nawet @Bartłomiej przestał się udzielać. A tak się zarzekał,że to wszystko zostanie naprawione. Z orange jest tak jak z politykami. Nikt nie da ci więcej niż oni naobiecują.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
@Cezariusz31 podtrzymuje nadal to, że zostanie to naprawione - jak widzisz, wymaga to większej ilości czasu, co za tym idzie - większej ilości cierpliwości. Pozdrawiam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
@Cezariusz31napisał(-a)Apki to w sumie nie używam,po co się niepotrzebnie denerwować. Nawet @Bartłomiej przestał się udzielać. A tak się zarzekał,że to wszystko zostanie naprawione. Z orange jest tak jak z politykami. Nikt nie da ci więcej niż oni naobiecują.
ja czasami poza domem korzystałem
Ale ostatnio czesciej ona nie działa niż działa, dziś teraz ten sam komunikat co go wyżej
publikowałem
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
@Citi2017napisał(-a)u mnie działa normalnie Orange go 🙂
Na aplikacji na smartfonie ? Ja pisze o aplikacji mobilnej ios 13.1.2
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Problem z Orange TV Go
w 1 wpisie nie dałeś zdjęcia ani nie pisałeś ze na appce 🙂
po zdj widać, że u Ciebie inny system operacyjny - widać ich appka na ios-a ma regularne problemy
oraz na foto zamieszczonym nie ma listy kanałów. Bywa ze appka się sama w sobie odpala ale kanały tv nie pokazują się i nie można nic odtworzyc 😉