- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam.
Jutro kończy mi się umowa orange love więc udałem się do salonu podpisać nową. Zaoferowano mi pakiety tv nc+. Wybrałem pakiet extra+ jednak w domu zorientowałem się, że większość kanałów pokrywa się z kanałami orange tv standard. Wiem, że umowy już nie zerwę bo została podpisana w salonie. Moje pytanie brzmi czy da się ten ieszczęsny pakiet nc+ extra+ zamienić na inny pakiet z nc+ np canal + select ?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel100 pytanie czy chodzi o pakiet Orange Love Extra czy pakiet nc+ extra+. Pakiet nc+ zawiera ponad 50 kanałów. Jeżeli podpisałeś umowę na extra+ to była nowa umowa i jej nie zmienisz. Możesz jedynie dobrać do tego jeszcze dodatkowo c+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety nc+
Umowa trwała 24 miesiące i kończy się jutro . Nowa umowa jest podpisana od jutra na 24 miesiące.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@pawel100 pytanie czy chodzi o pakiet Orange Love Extra czy pakiet nc+ extra+. Pakiet nc+ zawiera ponad 50 kanałów. Jeżeli podpisałeś umowę na extra+ to była nowa umowa i jej nie zmienisz. Możesz jedynie dobrać do tego jeszcze dodatkowo c+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety nc+
Chodzi o pakiet nc+ extra+ więc pozostaje mi czekać te 24 miesiące ;/
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety nc+
@pawel100 niestety tak. Extra+ masz w promocji 3x0 zł a później 29.99 dorzucajac do tego C+ Prestig będziesz miał w ramach ofert urodziny C+ 79.99 a pierwsze 3 miesiące za 29.99 zł.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety nc+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiety nc+
@Piotrekk85 pakiet jest aktywowany maksymalnie w ciągu kilku godzin, także tutaj raczej nie ma szans na rezygnację.