- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwarte pasma dla klientów Orange TV
@slav72napisał(-a)Kanały z portfolio HBO nigdy u żadnego z opów nie były całkowicie w gratisie w okresach świątecznych, owszem zdarzały się opcje typu trzy miechy gratis ale to ciągnęło za sobą zobowiązanie na dalsze miesiące do 24 lub do końca trwania obecnej umowy do której to były dobierane.
A nie, bo były okresy promocyjne na HBO: przy terminowej umowie na IP TV można było bez zobowiązań oglądać przez miesiąc, linearną plus HBO MAX. Był też miesiąc za darmo na HBO MAX przy Flex, też bez zobowiązań. Tak że zdarzało się. Teraz nie słyszałem o żadnej promocji, ale też niespecjalnie się rozglądałem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 faktycznie masz rację, właśnie promka 3 miesiące za free (bez konieczności przedłużania) pojawiła się z okazji Mikołajek... ale nie u pomarańczowych, niestety.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
😂i znów nie ma otwartego okna na święta dla posiadaczy pakietu Pakietu Komfortowego 🤷♂️
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na blogu Orange jest informacja o promocji w TV od Orange:
https://biuroprasowe.orange.pl/blog/swiateczne-prezenty-w-telewizji-od-orange/
edit:
Spóźniłem się z informacjami 🤔
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ketrasaArtur właśnie chciałem Ci zwrócić uwagę, że informacja była już wczoraj.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Napiszę trochę nie na temat ; wczoraj skończyło się otwarte okienko na pakiet komfortowy dla tych którzy mają tylko pakiet optymalny . Teraz nawet takiego animal planet czy ng wild nie mogę oglądać 😞
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet komfort kosztuje mnie 25 zł, a utrzymuję go de facto tylko dla jednego programu, który i tak oglądamy sporadycznie i zastanawiam się czy całkowicie nie zrezygnować z IPTV od Orange zostawiając tylko sam internet światłowodowy (i/lub wypróbować opcję 10 Gbps jeśli jest dla osób prywatnych), a IPTV wziąć od innego dostawcy z uwagi na dość wysokie koszta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Z umową na 2 lata komfortowy za 20 zł jest. Zawsze to jakieś osczędności, nie wielkie ale..