- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love zmiany w trakcie umowy
Może ktoś mi to inaczej wytlumaczy ilość multiroom a ilość urządzeń w orange tv go bo ja z tego nic nie wiem niestety..
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba poprawiłem. Jaśniej nie umiem...i nawet komentarz z uzasadnieniem decyzji biznesowej podałem 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Ja mam 2 dekodery uhd 88 i multiroom w 2 pokojach to w apce na telefon orange tv go pisze że mogę mieć 3 urządzenia to mając 3 multiroom będą to 2 urządzenia?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Na stronie jest opis dotyczący 1 dekodera, a nie multiroom-u. Każdy kolejny dekoder multiroom-u pomniejsza liczbę możliwych do dopisania urządzeń TV Go
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 Ja obecnie mam 2 dekodery uhd 88 2 pokoje i mam możliwość korzystać z 3 urządzeń na orange tv go więc jak dołoże 3 dekoder do kuchni to będzie urządzeń ile?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 ja planuje mieć 3 dekoder w kuchni a w 2 domu mieć orange tv go na 2 urządzeniach na tym mi zależy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Powiem tak: jak w poprzednim wątku rozmawialiśmy o multiroom-ie to znalazłem gdzieś taki opis...dlatego z taka pewnością o tym piszę. Sam nie wymyśliłem 🙂
Postaram się to odnaleźć i zweryfikować. Odpowiem Ci na 120% jak jeszcze raz dotrę do tej informacji, abyś był pewny
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@agat13 wybacz że jestem taki nie kumaty 🙂 byłbym Ci wdzięczny 🙂 Ty jesteś dobrze obeznany w orange 🙂 w każdym razie w 2 pokojach mam multiroom dekoder uhd 88 a planuje dać 3 dekoder do kuchni 4k stream 🙂 a w 2 domu chciałbym mieć 2 urządzenia w orange tv go gdyby to było możliwe byłbym szczęśliwy. 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbamasz tutaj w linku tematy dotycżce pomocy technicznej telewizji Orange TV Go https://www.orange.pl/omnibook/telewizja-orange-tv-go#dla-klienta#brak#jak-dodac-usunac-urzadzenie-w...
🙂