- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange love zmiany w trakcie umowy
@Januszbba Już pisaliśmy o switchu dla IPTV w innym wątku. Prędkość netu nie ma nic wspólnego z multiroomem. IPTV jest poza pasmem przeznaczonym na net i z niego nie korzysta, tak jak było wcześniej w technologii VDSL-miedzianej
Możesz domówić multiroom bez zmian w dotychczasowej umowie
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba prędkość internetu, pakiet tv, telefon tak jak pisze @agat13 pozostaną bez zmian tylko będziesz miał trzeci dekoder multiroom i o 10 zł wyższy rachunek 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 super 🙂 A jak ktoś nabył z innego źródła dekoder do multiroom od orange i zapłaci tylko za multiroom to nie będzie to działało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba mozesz zapytać się na Orange czacie konultanta to moze ci kurierem wyślą. Wydaje mi się ze bardziej w salonie załatwisz tą sprawę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbbanapisał(-a)@IreneuszCD sprawa wygląda tak mam 2 miesiące do końca umowy ale jeszcze niechce podejmować decyzjii ogólnie co do orange love i chce tylko dołożyć multiroom.
Już możesz nową umowę wdrożyć, ja bym nie czekał do końca 😉
Chcę kupić
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@IreneuszCD powód wyda się śmieszny 🙂 ale wstrzymuje się z decyzją bo liczę na jakiś prezent od orange za przedłużenie umowy 🙂 a mam ważną umowe do maja 🙂 a zazwyczaj coś na święta dawali hah 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba Nie za bardzo rozumiem "z innego źródła dekoder"... i "zapłaci tylko za multiroom". Mie ma innego źródła...nie zapłacisz za coś, czego nie masz w systemie.
W świetle tego, co czytałem ostatnio, to w prezencie będą podwyżki opłat za dzierżawę sprzętu (dekoderów) . Zacytuję : taniej już było
Pamiętaj o TV Go...więcej dekoderów-mniej urządzeń mobilnych
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Januszbba dokładnie tak jak pisze @agat13 nie będzie działać bo musi być do tego dekodera przypisane uprawnienia czyli twój obecny pakiet TV oraz nr seryjny dekodera musi być przypisany do Twojego konta n a Mój Orange 🙂 Najlepiej skontaktuj się z infolinią Orange tak jak pisze @IreneuszCD w sprawie dodatkowego multirooma lub na Orange czacie 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Pablo5 To ciekawe po co ktoś w internecie sprzedaje modemy i dekodery od orange skoro i tak nie będzie mógł ich użyć a tu widziałam takie ogłoszenia.
@agat13 Pani na czacie mi powiedziała że mając 3 multiroom to na orange tv go możesz mieć na 3 urządzeniach maks.
_______
* Scalenie wpisów - Bartłomiej