- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange TV na Xiaomi TV Stick 4k
Odświeżając i jednocześnie chyba już zamykając temat, dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc.
Aktualizacja działa. Musiałem ją u siebie "popchnąć" ręcznie w sklepie play ale teraz działa jak powinna.
Reklamacja Orange również została rozpatrzona pozytywnie. Mam póki co okres rabatowy, więc u mnie to zawrotne i śmieszne 35zł za 3 tygodnie użerania się o swoje, ale jeśli ktoś ma potrzebę to warto zgłosić. Sama reklamacja przebiegła dość szybko (3dni) i bezkontaktowo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jacek edytuj opinię pod apką w sklepie Play, że działa🤔. Dobre i to z tym rabatem. Z tego wynika że nie olewają klienta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 zedytuje w tempie pracy helpdesku Orange, czyli może za jakieś 3 tygodnie;p
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@jacgre85 a ty myślisz, serio, że taka naprawa to 5 minut?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut Oczywiście, że nie. Gdzie tak napisałem?
2,5 tygodnia prawie codziennie udowadniałem im, że nie jestem totalną łamagą zanim w ogóle zachciało im się zastanowić, że problem jednak faktycznie istnieje i zająć się błędem jak należy. I to nie były krótkie zgłoszenia tylko czasami wielominutowe przepychanki przez masę konsultantów, którym ewidentnie brakowało chęci i nie tylko.
To co mam kogoś teraz całować po rękach i bić pokłony za to że dzięki mojej upartości mogę w końcu korzytać z tego za co płacę? Jestem bardzo zniesmaczony obsługą tego tematu i jakością wsparcia.
Bez odbioru.
- « Poprzedni
- Następny »