Orange TV na Xiaomi TV Stick 4k

ROZWIĄZANE

Poziom 16, Badacz Przestworzy
  • 16
  • 62
  • 0

Odświeżając i jednocześnie chyba już zamykając temat, dziękuję wszystkim za zainteresowanie i pomoc. 

Aktualizacja działa. Musiałem ją u siebie "popchnąć" ręcznie w sklepie play ale teraz działa jak powinna.

Reklamacja Orange również została rozpatrzona pozytywnie. Mam póki co okres rabatowy, więc u mnie to zawrotne i śmieszne 35zł za 3 tygodnie użerania się o swoje, ale jeśli ktoś ma potrzebę to warto zgłosić. Sama reklamacja przebiegła dość szybko (3dni) i bezkontaktowo.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 317
  • 1169
  • 5

Jacek edytuj opinię pod apką w sklepie Play, że działa🤔. Dobre i to z tym rabatem. Z tego wynika że nie olewają klienta.

• 16
  • 62
  • 0

@janio1 zedytuje w tempie pracy helpdesku Orange, czyli może za jakieś 3 tygodnie;p

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2406
  • 11164
  • 74

@jacgre85  a ty myślisz, serio, że taka naprawa to 5 minut?

• 16
  • 62
  • 0

@Glut  Oczywiście, że nie. Gdzie tak napisałem?

2,5 tygodnia prawie codziennie udowadniałem im, że nie jestem totalną łamagą zanim w ogóle zachciało im się zastanowić, że problem jednak faktycznie istnieje i zająć się błędem jak należy. I to nie były krótkie zgłoszenia tylko czasami wielominutowe przepychanki przez masę konsultantów, którym ewidentnie brakowało chęci i nie tylko.

To co mam kogoś teraz całować po rękach i bić pokłony za to że dzięki mojej upartości mogę w końcu korzytać z tego za co płacę? Jestem bardzo zniesmaczony obsługą tego tematu i jakością wsparcia.

Bez odbioru.