Orange TV na Xiaomi TV Stick 4k

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 307
  • 1139
  • 5

@jacgre85 

@Lukaszos 

Dlatego proponuję kolegom jeśli mają taką możliwość spróbować na boxie innej marki, lub na telewizorze z androidem lub Google TV czy działa? Jeżeli działa to znaczy że coś jest na rzeczy z aplikacją na przystawki Xiaomi TV Stick. Albo wygasły jakieś certyfikaty, albo aktualizacja coś zepsuła? Trudno gdybać.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 69
  • 180
  • 2

Dokładnie.....córka ma chromcasta i  w piątek też przestałs działać apka Orange  tv,reszta smigał......po odinstallowaniu i ponownym  zainstalowaniu  dzialla  normalnie

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 307
  • 1139
  • 5

Nie będę reklamował produktów Google, ale zawsze je używałem. Zaczynałem od Google Chromecast 3, później Chromecast 4 i 4HD, a obecnie Google TV Streamer. Zostałbym przy 4HD, ale ze względu że Streamer ma więcej pamięci RAM, więcej miejsca na dysku, szybszy procesor oraz port ethernet (RJ45) zmieniłem na ten ostatni. Jestem zadowolony.  Te wszystkie Xiaomi, Thompsony i inne zawsze wydawały mi się słabsze. Może jeszcze NVIDIA SHIELD TV / Pro, lub Apple TV.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4105
  • 19740
  • 101

Na moim Xiaomi z Android 15 (nie pamiętam modelu) wszystko działa. Na 2 urządzaniu Xiaomi z androidem 11 jeszcze nie miałem okazji sprawdzić.