Orange TV GO - paczka Polsatów tylko w sieci Orange

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 318
  • 1618
  • 6

Generalnie Orange ma trochę bałagan w kanałach TV. Jak wynika z wykazów kanałów, ograniczona dostępność kanałów zależy od oferty.

W przypadku TV ze światłowodem do "sieci domowej" ograniczone są głównie tematyczne kanały TVP.

Z kolei w przypadku TV z Internetem mobilnym dla domu lista kanałów ograniczonych "do sieci Orange" dotyczy głównie kanałów Grupy Polsat, a z tego co widzę tematycznych kanałów TVP brak w tej ofercie (stan na 23 września 2026).

Zwracam tez uwagę, ze przy ofercie telewizji ze światłowodem jest stwierdzenie "do sieci domowej", w przypadku oferty  mobilnej "do sieci Orange".

Przy okazji odświeżyli stronę Orange z ofertą TV.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 84
  • 175
  • 1

Odświeżyli stronę z napisem że przez AI i tam jest zdjęcie Filmbox+ usługi której Orange nie ma 🙂 

Poziom 39, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 10161
  • 42802
  • 354

@pietrek111napisał(-a)

Odświeżyli stronę z napisem że przez AI i tam jest zdjęcie Filmbox+ usługi której Orange nie ma 🙂 

Ciekawe rzeczy prawisz. To widać mam halucynacje.

IMG_20260924_232420.jpg

 

IMG_20260924_232136.jpg

 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 84
  • 175
  • 1

To masz kanał Filmbox+ emotion z tego pakietu faktycznie, masz te kanały luzem w dekoderze na końcu listy 1911 itd ? Ja w aplikacji tego nie widzę, pewnie tylko w dekoderach ...

Poziom 39, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 10161
  • 42802
  • 354

Mam kanał Filmbox+ One pod numerem 233. Inne rzekomo mogę zamówić za 15PLN, choć nie jestem pewien że faktycznie bym mógł, ale za to pewien jestem nie będę chciał. Gdyby jednak, to cała paczka powinna być pod numerami 288-293: dwa kanały w FHD i trzy SD. Wygląda więc na to, że Orange jednak ma co najmniej jeden kanał Filmbox+ w ofercie.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 53
  • 139
  • 0

Że się wlaczę do rozmowy z tym, że przy 8 Gb/s włączyli mi chyba pakiet Extra TV, tak to się chyba nazywa, i mam wszystkie Filmboxy, nie wiem ile za to płacę, bo przychodzi faktura i płace online, w sumie mnie nie obchodzi kwota (nie jestem krezusem finansowym), z tym, że za światłowód przez pól roku płacę 0 zł, Prime Video na rok chyba za free.

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4578
  • 23052
  • 107

Te kanały chyba wszędzie dają, bo nawet mi wskoczyły w telewizji na kartę a płacę jakieś grosze. Ale to co te kanały oferują to się nie wypowiem,  nie zamierzam oglądać:)