Nie można wyświetlić tego widżeta.

Orange 4k tv

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6577
  • 16523
  • 88

Orange 4k tv

czemu olewa starych klijetów i zakazuje im korzystania z orange tv 4k  tytlko nowi maja prawo do usługi czy to kara ?

15 ODPOW. 15
Anonim

Nie dotyczy

Orange 4k tv

Bo nowy klient to nowy a stary to stary 😉 To zakończ umowę na 2-3 dni i będziesz nowym klientem. Ale tak nie powinno być ale....nowi zawsze mają lepiej. Ponadto sprawdź czy usługa która się interesujesz to nie usługa tv świadczona na światłowodowe i czy masz do niej dostęp. Pozdrawiam.

• 6577
  • 16523
  • 88

Orange 4k tv

Mam światłowód 100 mb/s to kwestia wymiany dekodera i tyle ale orange robi problem ze mi się nie należy bo ja stary abonet jestem deskryminowany 

Anonim

Nie dotyczy

Orange 4k tv

@Citi2017 Myśle że da rade zdobyć nowy dekoder Samsunga

• 6577
  • 16523
  • 88

Orange 4k tv

każą dzwonić na infolinie 801505505 a tam mówią że tylko dla nowych uztkowników a kupic go sie nie da to jak wymienić bez zlecenia wymianyn ? 🙂 drogi kolego 

Anonim

Nie dotyczy

Orange 4k tv

• 6577
  • 16523
  • 88

Orange 4k tv

ok nie wazne jak zadzwonisz łoczy cie do tego samego działu i mówią że trzeba byc nowym  klijetem  wiem bo dzwsoniłem 🙂 ale dzięki za darmową metode  

Anonim

Nie dotyczy

Orange 4k tv

@Citi2017 A wczesniej jaki mialeś internet ?

Poza tym możesz poprosić z kierownikiem i na pewno się dogadasz tak ja to robie w trudnych sprawach.

• 6577
  • 16523
  • 88

Orange 4k tv

rok temu 5/mb/s z neosdtrady bo było brak świadłowodu jak załorzyli przeszedłem na świadłowód mam teraz 100/mb/s i działa super mam tv internet telefon i chciałem wyprubować tv 4k  ale mi odmówili bo ja stary klijent  🙂 

Anonim

Nie dotyczy

Orange 4k tv

Citi2017 napisał(-a):

rok temu 5/mb/s z neosdtrady bo było brak świadłowodu jak załorzyli przeszedłem na świadłowód mam teraz 100/mb/s i działa super mam tv internet telefon i chciałem wyprubować tv 4k  ale mi odmówili bo ja stary klijent  🙂 

@Citi2017Domyśla się że otrzymałeś nową umowe a nie aneks?Może pomorze mi @Piotrekk85  w tym?