- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
czemu olewa starych klijetów i zakazuje im korzystania z orange tv 4k tytlko nowi maja prawo do usługi czy to kara ?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
Mam światłowód 100 mb/s to kwestia wymiany dekodera i tyle ale orange robi problem ze mi się nie należy bo ja stary abonet jestem deskryminowany
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
każą dzwonić na infolinie 801505505 a tam mówią że tylko dla nowych uztkowników a kupic go sie nie da to jak wymienić bez zlecenia wymianyn ? 🙂 drogi kolego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
@Citi2017 Po co dzwonić na numer 801 505 505 jak mozna za darmo https://nasz.orange.pl/t5/Baza-wiedzy-M%C3%B3j-Orange/Bezp%C5%82atne-po%C5%82%C4%85czenie-z-doradc%C...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
ok nie wazne jak zadzwonisz łoczy cie do tego samego działu i mówią że trzeba byc nowym klijetem wiem bo dzwsoniłem 🙂 ale dzięki za darmową metode
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
@Citi2017 A wczesniej jaki mialeś internet ?
Poza tym możesz poprosić z kierownikiem i na pewno się dogadasz tak ja to robie w trudnych sprawach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
rok temu 5/mb/s z neosdtrady bo było brak świadłowodu jak załorzyli przeszedłem na świadłowód mam teraz 100/mb/s i działa super mam tv internet telefon i chciałem wyprubować tv 4k ale mi odmówili bo ja stary klijent 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Orange 4k tv
Citi2017 napisał(-a):rok temu 5/mb/s z neosdtrady bo było brak świadłowodu jak załorzyli przeszedłem na świadłowód mam teraz 100/mb/s i działa super mam tv internet telefon i chciałem wyprubować tv 4k ale mi odmówili bo ja stary klijent 🙂
@Citi2017Domyśla się że otrzymałeś nową umowe a nie aneks?Może pomorze mi @Piotrekk85 w tym?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »