- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nowe kanały Canal Plus Sport
Dzień dobry,
Czy wiadomo coś, czy i kiedy będzie możliwość dokupić Canal Plus Sport 6 i 7? Canal+ wprowadził nowe kanały żeby puszczać na nich część ligi hiszpańskiej i wiem, że niektóre platformy wprowadzają je do swojej oferty. Zastanawiam się, czy i kiedy będzie to dostępne w Orange, oby to nie było po sezonie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tego nie wiadomo.
Technicznie Orange nadaje pięć kanałów C+ Sport, każdy w dwóch różnych kopiach, z różnymi parametrami sygnału. Więc mógłby nadawać bardziej różnorodny materiał bez problemu.
Ale wiadomo, że jak nie wiadomo, to wiadomo o co chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja też nie wiem co będzie z dostępem do C+S 6 i C+S 7
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@mp1985 nawet jak ktoś wie, to nie powie...to tajemnica. Okaże się w zimowej odsłonie oferty...może taki prezencik??
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba będzie możliwość i jakoś udostępniane skoro są na liście w dekoderach. Chyba że to dla tych co mają stosowną umowę na tv z c+ przez orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
A ok mój błąd pomyliłem z tymi drugimi 6 i 7 co też są tam w sportowych dane na poz 143 i 144. Dopiero na necie sprawdziłem że są od nie dawna o podobnej numeracji jeszcze dwa kanały.
Ale to też dziwne tyle tych sportowych od 1 do 5 oraz te Ekstra od 1 do 7 że jeszcze 2 muszą robić patrząc z punktu takiego widza to spokojnie mogli pomieścić na tym co już jest ale to sprawa nadawcy już.