- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Multiroom orange TV kablowy i satelitarny
Na chwilę obecną posiadam pakiet orange love z multiroom kablowy. Mam również instalacje antenową satelitarną doprowadzoną do salonu gdzie posiadam dekoder od innego dostawcy.
Czy jest możliwość dobrania w ramach jednego posiadanego przeze mnie pakietu orange love dekodera który działał by w technologii satelitarnej. Chodzi mi rezygnacje z innego operatora i przejście całkowicie nie orange tv. Z tym że potrzebuje 3 dekoderów a wiem że w technologi kablowej jest możliwość posiadania tylko dwóch.
Pozdrawiam
Michał
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zapraszam do zapoznania się z nowymi pakietami Orange LOVE, które od dzisiaj są dostępne m.in. na stronie orange.pl
Niestety usługa Multiroom jest świadczona wyłącznie dla technologi kablowej. W przypadku chęci skorzystania z oferty SAT, konieczne będzie podpisanie nowej umowy.
Polecam technologie kablową z uwagi na rozbudowaną ofertę m.in. o kanały Polsatu, które są nieodstępne w ofercie SAT. Usługa Multiroom może działać również przez Wi-Fi przy użyciu dekodera WHD80 bądź Smart Wi-Fi BOX. Nie będzie wówczas konieczności ciągnięcia dodatkowego kabla tam gdzie masz satelitę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Obecnie niestety opcja multiroomu na 3 dekodery jest niemożliwa, ale jak ptaszki śpiewają, rozpoczęcie wiosny, to zmiana nie tylko pory roku 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak jak pisałem mam już dwa dekodery podłączone po WIFI do tv kablowej. Potrzebuje jeszcze trzeci ale takiej opcji nie dajecie po kablu. Czy coś się zmieniło?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś