Nie można wyświetlić tego widżeta.

Multiroom i orange tv go

ROZWIĄZANE

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 1160
  • 3796
  • 0

Multiroom i orange tv go

@j131  To super jeśli byłaby taka możliwość.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6609
  • 27077
  • 217

Multiroom i orange tv go

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 14433
  • 59266
  • 722

Multiroom i orange tv go

@Januszbba Tak jak odpowiedział juz @j131  - Tak...

• 1160
  • 3796
  • 0

Multiroom i orange tv go

@j131  nie działa czarny ekran na smartfonie łącze się z lte a ten dekoder 4k jest dobry? bo na forum patrzę że inni mają problemy z rozdzielczością ekranu itd

• 6609
  • 27077
  • 217

Multiroom i orange tv go

@Januszbba 

Na smartfonie to zainstaluj apkę ze sklepu Orange TV GO, odpal i kliknij na stronie logowania "POMIŃ" w prawym górnym rogu.

Stream 4k to najnowszy i najlepszy model dekodera wynajmowanego przez Orange. Ma swoje wady, jak każdy, ale raczej więcej zalet niż wad. Osobiście nie sprawdzałem więc się nie odniosę.

• 1160
  • 3796
  • 0

Multiroom i orange tv go

@j131 Teraz działa dzięki gdybym się zdecydował to i tak bym ogladał tam tylko tv innych apek bym nie instalował a pozatym ja mam xiaomi mi box s 4k smart tv.

• 6609
  • 27077
  • 217

Multiroom i orange tv go

@Januszbbanapisał(-a)

@j131 Teraz działa dzięki gdybym się zdecydował to i tak bym ogladał tam tylko tv innych apek bym nie instalował a pozatym ja mam xiaomi mi box s 4k smart tv.

Na tym Orange TV GO nie zadziała. Jak już wielokrotnie Ci pisano na NO, ta aplikacja działa tylko na telefonach i komputerach (przez przeglądarkę), na telewizorach NIE. Proszę nie pytaj dlaczego tak jest, po prostu przyjmij do wiadomości że tak jest i inaczej nie będzie.

• 1160
  • 3796
  • 0

Multiroom i orange tv go

@j131 Wiem o tym mam nadzieje że przedlużenie umowy i wynajęcie tego dekodera to  koszt nie będzie duży miałbym przynajmniej wszystkie kanały jak w umowie a rodzice i ja a każdy chce co innego oglądać.

@j131 Mi chodziło o dekoder 4k od orange android tv a nie o orange tv go.

_______

* Scalenie wpisów - Bartłomiej

• 6609
  • 27077
  • 217

Multiroom i orange tv go

@Januszbba 

Aplikacja na TV jest w pakiecie z dekoderem, na własnej przystawce czy innym Android TV jej nie zainstalujesz.

• 1160
  • 3796
  • 0

Multiroom i orange tv go

@j131  Wiem o tym  A jak wynająć taki dekoder 4 k android tv ? można to zrobić przez internet przedlużając umowę?