Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 63
  • 0

Dziś włączyłem sobie Music 00s, leci chyba 10 zapletlonych piosenek w kółko, więc jakość taka sama jak na pozostałych super kanałach od MWE - Kozetka 24/7, Zakręcone zwierzątka 24/7, Masza i Niedźwiedź 24/7 🤦🏻

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 627
  • 2457
  • 6

@ArekP87 a na ekranie napis emisja testowa jest podana co jest dziwne bo miała się zakończyć 31.12. W tej sytuacji skoro taki numer jest zrobiony to może dać nadawca nawet jedną piosenkę a nie 10. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 501
  • 1857
  • 1

Na liście powinno być napisane:

Test 1,

Test 2

Test 3...itd... 😀 

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 88
  • 342
  • 0

Czy ktoś się orientuje czy kanał Show Tv jest w pakiecie komfortowym Orange Love? Na kanale 346, gdzie powinna być wersja 4K mam cały czas "krótką przerwę techniczną" z dźwigiem, a na 361, gdzie powinna być wersja HD jest plansza z podglądem kanału na żywo (Show TV) i info "Kanał Red Carpet TV HD jest niedostępny w Twoim pakiecie". Co ma Red Carpet do Show TV?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 501
  • 1857
  • 1

@ArekP87napisał(-a)

Dziś włączyłem sobie Music 00s, leci chyba 10 zapletlonych piosenek w kółko, więc jakość taka sama jak na pozostałych super kanałach od MWE - Kozetka 24/7, Zakręcone zwierzątka 24/7, Masza i Niedźwiedź 24/7 🤦🏻

Zamiast włączyć AXN, SCfi, Sundance, E! to włączyli taką ****ę.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 627
  • 2457
  • 6

Dot.: Lista Kanałów Orange IPTV

@w4ld Red Carpet to wcześniejsza nazwa i w orange jeszcze jej nie zmienili dlatego jest tak jak widzisz, w wykazie kanał był w komfortowym przynajmniej ta zwykła wersja