Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 14, Tropiciel Przestworzy
  • 13
  • 63
  • 0

Dziś włączyłem sobie Music 00s, leci chyba 10 zapletlonych piosenek w kółko, więc jakość taka sama jak na pozostałych super kanałach od MWE - Kozetka 24/7, Zakręcone zwierzątka 24/7, Masza i Niedźwiedź 24/7 🤦🏻

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 628
  • 2462
  • 6

@ArekP87 a na ekranie napis emisja testowa jest podana co jest dziwne bo miała się zakończyć 31.12. W tej sytuacji skoro taki numer jest zrobiony to może dać nadawca nawet jedną piosenkę a nie 10. 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 503
  • 1864
  • 1

Na liście powinno być napisane:

Test 1,

Test 2

Test 3...itd... 😀 

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 503
  • 1864
  • 1

@ArekP87napisał(-a)

Dziś włączyłem sobie Music 00s, leci chyba 10 zapletlonych piosenek w kółko, więc jakość taka sama jak na pozostałych super kanałach od MWE - Kozetka 24/7, Zakręcone zwierzątka 24/7, Masza i Niedźwiedź 24/7 🤦🏻

Zamiast włączyć AXN, SCfi, Sundance, E! to włączyli taką ****ę.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 885
  • 2918
  • 3

Proponuje żeby zrobić rozpiskę pakietów opcji Orange TV na tym forum 🙂

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 628
  • 2462
  • 6

Nie wiem czy ma to sens ale jest już rozpiska taka, jakie kanały w jakim pakiecie. Wystarczy jak zostanie ten wykaz poprawiony o aktualne rzeczy z oferty. Tak samo mozaika w dekoderach z podglądem kanałów bo nie ma tych nowych a nawet jest podawane Pixel tv a widać inny dziecięcy i pomyłka w numeracji w tym miejscu jest.

A tak przy okazji program Filmax Cafe się zmienił tylko na tej belce niepoprawne informacje są podawane jeszcze.