Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 758
  • 2701
  • 4

@Luki555napisał(-a)

Na ekranie jest info "emisja testowa" więc tak naprawdę w tym czasie nadawca może pokazywać co mu się chce i mówić, że testuje przekaz taką informację należy uważać, że to nie jest regularna emisja kanału. Ciekawe tylko jakie miał założenie ile czasu ten test będzie trwał.

Zapewne te "testy" potrwają do momentu otrzymania przez MWE koncesji na nadawanie tych stacji.

W momencie otrzymania koncesji to pewnie inni operatorzy dodadzą te kanały do swoich ofert.

------------------

Edytowałem dla poprawienia czytelności 

Mikołaj

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 517
  • 1912
  • 1

Ja się dziwię, dlaczego Orange zdecydował się udostępnić abonentom kanały,  które są w fazie testów?

Mało jest na rynku kanałów, które nadają od  lat jak AXN, Sundance,  Scifi, a oni dali jakieś testy.

No brawo...

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 635
  • 2477
  • 7

Zrobili z nas króliki doświadczalne i testują te kanały na nas. 🤔 Jak się nam spodobają to inni operatorzy wtedy wezmą do swoich ofert a nadawca testy wtedy zakończy. Powinni nam za to płacić że bierzemy udział w testowaniu kanałów, które nie mają regularnej transmisji tylko testy.🤣 Jeszcze chwila i miesiąc testów będzie. Wynagrodzenie się należy miesieczne ja już mogę raport zdać niech tylko orange poda gdzie przesłać z nr konta do przelewu.🤣

Poziom 8, Zwiadowca Przestworzy
  • 1
  • 4
  • 0

@Luki555napisał(-a)

Zrobili z nas króliki doświadczalne i testują te kanały na nas. 🤔 Jak się nam spodobają to inni operatorzy wtedy wezmą do swoich ofert a nadawca testy wtedy zakończy. Powinni nam za to płacić że bierzemy udział w testowaniu kanałów, które nie mają regularnej transmisji tylko testy.🤣 Jeszcze chwila i miesiąc testów będzie. Wynagrodzenie się należy miesieczne ja już mogę raport zdać niech tylko orange poda gdzie przesłać z nr konta do przelewu.🤣

o ja cie kręce, a za brak darmowego pakietu film i rozrywka HBO Canal+ itepe powinni nam reparacje wypłacić xD

• 517
  • 1912
  • 1

Za takie półprodukty jak nowe od MWE  i męki jakie przechodzimy to opłacając to Pomarańczowi mogliby się zrehabilitować dodając kanał V90.

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 203
  • 331
  • 0

Jak tak dalej pójdzie to nawet jednego słowa tu nie pokażę. Wykasować opinię to nie wielki wyczyn, proszę zatem o lepszą ofertę, bo konkurencja nie śpi. Wstyd wam że inni potrafią, jak n. p. TV Play. Skasowaliście mi już dużo w moim dekoderze, że teraz jest martwy.

• 758
  • 2701
  • 4

@adzia1napisał(-a)

Jak tak dalej pójdzie to nawet jednego słowa tu nie pokażę. Wykasować opinię to nie wielki wyczyn, proszę zatem o lepszą ofertę, bo konkurencja nie śpi. Wstyd wam że inni potrafią, jak n. p. TV Play. Skasowaliście mi już dużo w moim dekoderze, że teraz jest martwy.

Bardziej potrafi streaming, niż telewizja tradycyjna. Jak chce się obejrzeć serial odpala się dany serwis streamingowy i się ogląda. Telewizja tradycyjna ma rację bytu w przypadku sportu i newsów.

• 517
  • 1912
  • 1

Nie aktywny Spotklub jeszcze trochę bruździ.

Newsowe to mamy chyba wszystkie?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 635
  • 2477
  • 7

@Praziomek newsowe tak miał być jeszcze Republika 2 ale pojawił się artykuł na wirtualnemedia, że mają problem z płaceniem za koncesje za kanał co jest a co do tego drugiego to się wstrzymali, żeby cokolwiek robić związku z tym. Inne miejsca na liście też są "nieaktywne"

• 758
  • 2701
  • 4

@Luki555napisał(-a)

@Praziomek newsowe tak miał być jeszcze Republika 2 ale pojawił się artykuł na wirtualnemedia, że mają problem z płaceniem za koncesje za kanał co jest a co do tego drugiego to się wstrzymali, żeby cokolwiek robić związku z tym. Inne miejsca na liście też są "nieaktywne"

A przypadkiem Republika 2 to nie miał być kanał ogólny?