Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1372
  • 3421
  • 31

od poniedziałku będzie w pakiecie Extra TV ale dla tych co przedłużą czy zakupią nową Tv

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 955
  • 3128
  • 3

@PARANOJA to chodzi o Zero ten kanał ? 🙂

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 9474
  • 38950
  • 328

Dodam jeszcze że u mnie da się ten kanał normalnie oglądać, nie wiem czy w ramach promocji czy tak już zostanie, ale na razie przynajmniej działa (stara umowa, pakiet optymalny - tak się to chyba nazywało).

Poziom 26, Entuzjasta Przestworzy
  • 1372
  • 3421
  • 31

@j131napisał(-a)
Dodam jeszcze że u mnie da się ten kanał normalnie oglądać, nie wiem czy w ramach promocji czy tak już zostanie, ale na razie przynajmniej działa (stara umowa, pakiet optymalny - tak się to chyba nazywało).

pewnie w ramach otwartego okna tak samo jak np filmbox
do poniedzialku trzeba czekać gdzie będzie oficjalna pewnie prezentacja nowych kanałów nowych cen 😋

• 222
  • 1014
  • 4

Pojawiła się nowa Lista kanałów TV ze światłowodem.

Oficjalnie w skład "nowego" pakietu Extra TV (umowy od 25 maja 2026 roku) wszedł pakiet Filmbox (FilmBox Extra, FilmBox Premium, FilmBox Family, FilmBox Action, FilmBox Arthouse) oraz kanały Golf Zone, TVC Super, Remonty TV, Xtreme TV, Szlagier TV.

** kanały dostępne dla nowych klientów od 25.05.2026

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 37
  • 145
  • 0

Poza Filmboxami, reszta bardzo słaba - nie uzasadnia aż takiej podwyżki za Extra TV.

Zamiast budować ofertę kanałów 4K czy dodać taki Jazz TV, to poszli po linii najmniejszego oporu i dodano niskojakościowe kanały od MWE i trochę innego planktonu.

Prime lepiej mieć osobno - ja aktualnie mam indywidualnie jeszcze za 49 zł do końca tego roku.

Na szczęście mam jeszcze umowę na rok - bo w obecnej formie pakietu Extra bym nie brał.

• 222
  • 1014
  • 4

Przez kilkanaście miesięcy dodawali jakieś nowe kanały TV. I pewnie nadal będą dodawali. Nie da się poszerzać oferty bez wprowadzania zmian cen. Chociaż fajniej jest płacić mniej niż więcej, wiadomo.

Mimo wszystko uważam, że pakiet Extra TV z 230 kanałami TV, w tym Eleven Sports, FilmBox a teraz w promce Amazon Prime za 45 zł to wciąż dobra oferta na rynku, oczywiście dla osób zainteresowanych telewizją z dużym pakietem TV (w jednym dekoderze).

• 955
  • 3128
  • 3

Czy nowe stacje będą m.in w Optymalny lub Komfortowy 🙂

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 2410
  • 7464
  • 235

@ryba168napisał(-a)

Nie, tylko w Extra TV. Optymalny i komfortowy to już przeszłość.

Poziom 22, Odkrywca Przestworzy
  • 895
  • 3365
  • 10

@ryba168napisał(-a)

Też ci co mają Extra TV przed 25.05.2026 roku też tych kanałów nie mają, swoją drogą nie chciałbym mieć tych kanałów.