Nie można wyświetlić tego widżeta.

Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 400
  • 1639
  • 3

@j131 Zmiana numeracji będzie? Raczej to jest mało  prawdopodobne w przypadku kanałów które zdublowano w ostatnim czasie bo jakby nie patrzeć są na właściwych miejscach akurat w swoich kategoriach tematycznych. Jak dla mnie niepotrzebne ruchy. Jeszcze to bym zrozumiał gdyby była podobna sytuacja jak z tym kanałem TVS było co był na końcu listy a przeniesli do ogólnych na pozycji 62.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6199
  • 25297
  • 211

Nie napisałem że będzie zmiana numeracji. Pytał ktoś po co dodawać duble numerów to opisałem jedną z możliwości.

• 288
  • 829
  • 2

@Wojciech Użutkownicy forum mówią o zmianie numeracji.

Czy do niej dojdzie ?

Zespół Nasz Orange
  • 3072
  • 12067
  • 66

Sprawdziłem i dodałem na pozycji 47 amc.

• 400
  • 1639
  • 3

@nnsq9053W9moim zdaniem nic takiego nie będzie, jaki miałby być powód tych zmian? A kanały tak jak są ułożone to jest w prządku na swoich pozycjach. Jeżeli już mowa o zmianie numeracji przez orange to na ich miejscu dokonałbym tylko  kilku drobnych zmian, które można pokusić się o poprawienie jak np Water Planet w filmowych moim zdaniem powinno to być w innej kategorii tematycznej i na innej pozycji czy dla przykładu C+Sport 5 ja bym to widział przy pozostałych o tej samej nazwie a nie osobno. Pozbyć się dubli, bo tylko zakłócają ten porządek na liście i tyle. Może ktoś inny by podał inne przykłady oprócz tych 2 moich.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6573
  • 16446
  • 88

@Wojciech Cześć, a kiedy jakieś nowe kanały i zacznie Orange tv znów rozwijać, bo na razie tylko duble i wyłączanie kanałów.

Zespół Nasz Orange
  • 3072
  • 12067
  • 66

@Citi2017, nie mam informacji o najbliższych zmianach.

• 288
  • 829
  • 2

@Wojciech Dodacie do oferty na przyszły rok 2025 kolejne kanały sportowe ?

Bo na razie jakoś ich nie widzę.

Zespół Nasz Orange
  • 3072
  • 12067
  • 66

@nnsq9053W9 napisał(-a)

@Wojciech Dodacie do oferty na przyszły rok 2025 kolejne kanały sportowe ?

Bo na razie jakoś ich nie widzę.

Nawet jakbym widział, to nie mogę wychodzić przed szereg i udostępniać takie informacje.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 6573
  • 16446
  • 88

@Wojciech  Dla mnie istotne by wiedzieć jak z ofertą bo nie wiem czy warto brać umowę od Orange na TV bo dużo stacji wyłączyła a opłaty nie maleją za tv dla ciebie to obojętne @Wojciech  bo pewno masz duży upust my nie 🤷‍♂️ Proszę bez sportowych za dużo ich jest 🤦‍♂️