Nie można wyświetlić tego widżeta.

Lista Kanałów Orange IPTV

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 6312
  • 25766
  • 216

@Citi2017 

Jeśli jesteś bardziej zadurzony w TV niż w Orange, to lepiej weź TV SAT niezależnie od łącza internetowego.

Jeśli chcesz po taniości, to może wystarczy naziemna?

Oferta IPTV mieści się gdzieś pomiędzy. Niczego konkretniejszego się IMHO nie dowiesz.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 402
  • 1660
  • 3

Tak naprawdę to nikt nie będzie zadowolony, bo większość będzie marudziło. Jedni będą chcieli więcej sportu inni kanałów filmowych, a jeszcze inni co innego i żadna oferta jaką by się nie wzięło nie zadowoli. Bo po jakimś czasie uznają, że czegoś w nich brak i powinno być więcej kanałów o jakiejś tematyce. W każdej ofercie są te same kanały fakt, że w orange nie ma na razie kanałów axn czy wszystkich od c+ ale jakby nie patrzeć na szczegół  to tylko cenami się różnią  oferty tych wszystkich firm. Od razu zaznaczam że ja to tak postrzegam, wcale ktoś się z tym nie musi zgadzać.

Zespół Nasz Orange
  • 3080
  • 12150
  • 66

@Citi2017 napisał(-a)

@Wojciech  Dla mnie istotne by wiedzieć jak z ofertą bo nie wiem czy warto brać umowę od Orange na TV bo dużo stacji wyłączyła a opłaty nie maleją za tv dla ciebie to obojętne @Wojciech  bo pewno masz duży upust my nie 🤷‍♂️ Proszę bez sportowych za dużo ich jest 🤦‍♂️

@Citi2017  zawsze bierz na podstawie tego, co jest tu i teraz i na podstawie tego, co potrzebujesz. Nie ma co zakładać, że zaraz będzie coś usunięte. Tak samo nie ma co na podstawie zapowiedzi, które potem mogą się nie ziścić. U wszystkich są jakieś zmiany, ale nie dzieje się to często. Jeżeli chodzi o kwoty, to pozostałe oferty drożeją, gdyż mamy na około sporą inflację. Oferta telewizyjna nie została podwyższona.

Nie mogę Ci powiedzieć, jak będzie oferta się zmieniać, jeżeli w ogóle. Tajemnica firmy.

Jeżeli chodzi o kanały sportowe, to duża część Klientów na pewno ma telewizję tylko ze względu na sport. Także to jest bardzo ważny punkt. Ci co chcą filmy i seriale, to głównie (nie wszyscy oczywiście) mają streamingi i nie jest im potrzebne posiadanie telewizji.