- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Lista Kanałów Orange IPTV
Jeśli jesteś bardziej zadurzony w TV niż w Orange, to lepiej weź TV SAT niezależnie od łącza internetowego.
Jeśli chcesz po taniości, to może wystarczy naziemna?
Oferta IPTV mieści się gdzieś pomiędzy. Niczego konkretniejszego się IMHO nie dowiesz.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tak naprawdę to nikt nie będzie zadowolony, bo większość będzie marudziło. Jedni będą chcieli więcej sportu inni kanałów filmowych, a jeszcze inni co innego i żadna oferta jaką by się nie wzięło nie zadowoli. Bo po jakimś czasie uznają, że czegoś w nich brak i powinno być więcej kanałów o jakiejś tematyce. W każdej ofercie są te same kanały fakt, że w orange nie ma na razie kanałów axn czy wszystkich od c+ ale jakby nie patrzeć na szczegół to tylko cenami się różnią oferty tych wszystkich firm. Od razu zaznaczam że ja to tak postrzegam, wcale ktoś się z tym nie musi zgadzać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 napisał(-a)
@Wojciech Dla mnie istotne by wiedzieć jak z ofertą bo nie wiem czy warto brać umowę od Orange na TV bo dużo stacji wyłączyła a opłaty nie maleją za tv dla ciebie to obojętne @Wojciech bo pewno masz duży upust my nie 🤷♂️ Proszę bez sportowych za dużo ich jest 🤦♂️
@Citi2017 zawsze bierz na podstawie tego, co jest tu i teraz i na podstawie tego, co potrzebujesz. Nie ma co zakładać, że zaraz będzie coś usunięte. Tak samo nie ma co na podstawie zapowiedzi, które potem mogą się nie ziścić. U wszystkich są jakieś zmiany, ale nie dzieje się to często. Jeżeli chodzi o kwoty, to pozostałe oferty drożeją, gdyż mamy na około sporą inflację. Oferta telewizyjna nie została podwyższona.
Nie mogę Ci powiedzieć, jak będzie oferta się zmieniać, jeżeli w ogóle. Tajemnica firmy.
Jeżeli chodzi o kanały sportowe, to duża część Klientów na pewno ma telewizję tylko ze względu na sport. Także to jest bardzo ważny punkt. Ci co chcą filmy i seriale, to głównie (nie wszyscy oczywiście) mają streamingi i nie jest im potrzebne posiadanie telewizji.
- « Poprzedni
- Następny »