- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
Tu masz fragment z tego cennika. Generalnie jest to promocja Love Extra Światłowód 2/19, zawierałem aneks, ważny do 18 lutego 2023 roku.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
W lutym 2021 roku. Do tego brałem telefon OPPO A53, ale on już właściwie jest spłacony.
Tu masz dokładniejsze "e-papiery" dla mojej umowy:
Data podpisania
19 lutego 2021
Tak mam w koncie Mój Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
A jeśli dostajesz info z Orange mailem, to sprawdź dokładnie pocztę - folder Oferty, Powiadomienia, Wszystkie, Spam. Wiadomość na 99% nie będzie w folderze Odebrane na gmailu, wp, onecie i popularnych skrzynkach.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
Ja natomiast dostałem z ostatnią e-fakturą takie pismo
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
Zapewniam Cię, że nie dostałem żadnego e-maila od Orange. Regularnie sprawdzam różne foldery na swojej skrzynce, w tym SPAM (po co ma zajmować miejsce na serwerze - jak nie ma nic to kasuje) - nie było ŻADNEJ wiadomości od Orange. No, skłamałbym gdybym powiedział że żadnej. Dostałem przypomnienie o fakturze do zapłaty, którą... zapłaciłem 2 dni przed jego otrzymaniem 😅
W e-fakturze również nie ma żadnej takiej informacji, jest tylko komunikat o 300 GB na święta.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
Czyli są jednak różne opcje ze składaniem wypowiedzeń w związku wyłączeniem kanału (bez konsekwencji i konsekwencją zwrotu ulg), chyba związane to jest z datą podpisania umowy/aneksu, tym czy kanał był wpisany jako gwarantowany, czy też nie i jaki posiada się pakiet (zaznaczam chyba).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
@Anonimnapisał(-a)
@ Udało mi się "dobić" na czat - mam w umowie gwarantowany ten kanał (Lifetime HD) - natomiast i tak nie mogę wypowiedzieć umowy. Czyli dla klientów Orange Love Extra te gwarancje są tylko na "papierze", a generalnie nic nie znaczą. Kolejny minus dla Orange.
@Anonim a jakie to ma znaczenie jaki masz pakiet? Masz ten kanał gwarantowany to masz prawo nie akceptować zmiany warunków umowy.
W tym piśmie chyba nie ma nic nt kanału top Kids jr który też znika? Ten kanał chyba do dziś jest jako gwarantowany? Więc z tego wynika że wszyscy są uprawnieni do rezygnacji 😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koniec Lifetime
Właśnie Top Kids nie jest u mnie wskazany jako gwarantowany. Najgorsze jest to, że jak widać choćby i tylko w tym wątku - różnie Orange o tym informuje. Jeden może wypowiedzieć umowę, drugi nie.... Bardzo to dziwne. Wyczuwam kolejną karę dla Orange. Jeśli ja nie będę mógł wypowiedzieć umowy to się przemęczę, ale wtedy po zakończeniu umowy nie zabiorę tylko telefonu a cały pakiet usług do konkurencji i kilkanaście lat historii z Orange zniknie bez żalu. Nienawidzę nierównego traktowania klientów i braku odpowiedniej informacji, o najgorszej w Polsce (po wprowadzeniu Maxa) obsłudze klienta nie wspominając....
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś