- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak podłączyć telewizor do Funbox 10?
@j131napisał(-a)
@zbynak1234napisał(-a)
@pirenejnapisał(-a)zdawać by się mogło, że ta apka powinna być dostępna na Google Chromecast. Ale tylko zdawać.
Jest dostępna na Chromecast 4K, działa bez problemu 🙂
Na zwykłym Chromecast (takim bez interface - np. wersja 4k ultra) nie da się oglądać, bo trzeba by zainstalować i uruchomić apkę na telefonie (raczej nie zadziała), więc protokół chromecast jako taki nie jest wspierany przez tą nową usługę (przez stare usługi zresztą też nie jest). Nie piszcie więc proszę, że "na Chromecast działa", bo nie działa "na chromecast" tylko na Android TV.
Moje urządzenie nazywa się Google Chromecast 4K i na nim jak najbardziej Orange TV działa.
Tak, jest na nim Android TV, ale jednak nie jest to nazwa urządzenia, tylko systemu operacyjnego.
Istnieje też protokół Chromecast nazwany tak samo jak mój "fizyczny" sprzęt, ale to już można mieć tylko do Google pretensje, że nazywają dwie różne rzeczy tak samo 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak podłączyć telewizor do Funbox 10?
@zbynak1234napisał(-a)Moje urządzenie nazywa się Google Chromecast 4K i na nim jak najbardziej Orange TV działa.
a, rzeczywiście, jest. Miałem na myśli Orange TVGO. Ale u mnie nie działa. Pokazuje, że moja usługa nie ma opcji. @Godfryd , jak już nie masz wyjścia i musisz coś dokupić, to dokup właśnie tego dongla. Może najtańszy nie jest, ale będziesz zadowolony.
- « Poprzedni
- Następny »