Telewizja Extra - czy można jednocześnie oglądać dwa różne kanały na dwóch urządzeniach

ROZWIĄZANE

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 15
  • 35
  • 1

Telewizja Extra - czy można jednocześnie oglądać dwa różne kanały na dwóch urządzeniach

Witam,

wiem, że w ofercie Światłowód + Extra TV nie ma możliwości multiroom. A mam pytanie: jest możliwość oglądania dwóch różnych kanałów TV jednocześnie na dwóch telewizorach np. na jednym telewizorze z dekoderem, a na drugim telewizorze ze smart TV w aplikacji Orange TV???

Pozdrawiam 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 42, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 15193
  • 62337
  • 795

Telewizja Extra TV

@Kitex  tak. To jest na razie jedyna możliwa opcja na Multiroom. Jeden dekoder stacjonarny i aplikacja na Android TV . Tylko ściągnij odpowiednią ( nie TvGo) i TV musi mieć minimum Android TV w wersji 10

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

6 ODPOW. 6

• 20941
  • 60306
  • 823

• 15193
  • 62337
  • 795

Telewizja Extra TV

@Kitex  tak. To jest na razie jedyna możliwa opcja na Multiroom. Jeden dekoder stacjonarny i aplikacja na Android TV . Tylko ściągnij odpowiednią ( nie TvGo) i TV musi mieć minimum Android TV w wersji 10

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 15
  • 35
  • 1

Telewizja Extra TV

@ketrasaArtur @agat13 dzięki za odpowiedzi 👍

A ktoś może coś więcej powiedzieć o tej telewizji z aplikacją na Android TV? Jak działa? Jest ok z odbiorem? Nie ma problemów z zacinaniem i jakością obrazu? itp.

Pytam, bo nigdy wcześniej nie korzystałem z takiej telewizji i nie wiem jak to działa sprawnie w praktyce.

Korzystałem wcześniej z telewizji internetowej, ale z dekoderem od lokalnego operatora i wszystko było ok.

• 20941
  • 60306
  • 823

Telewizja Extra TV

@Kitex korzystam z telewizji w aplikacji od konkurencji i nie mam problemów z funkcjonowaniem. Podejrzewam, że podobnie jest w Orange.

Poziom 27, Znawca Przestworzy
  • 1818
  • 7419
  • 45

Telewizja Extra TV

@KitexTy chyba zamierzasz korzystać z Extra TV na światłowodzie więc na pewno będzie ok, ale ta oferta jest też dostępna dla mobilnego internetu, gdzie może być różnie.  Oczywiście mowa o sytuacji sporadycznej, ale nadal są takie obszary, gdzie net LTE/5G raz działa, raz nie... 

• 15193
  • 62337
  • 795

Telewizja Extra TV

@Kitex  nie ma problemu. Ostatnio z dekoderami jest więcej ...

Jedynym problemem jest komunikacja samej usługi...