- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam,
wiem, że w ofercie Światłowód + Extra TV nie ma możliwości multiroom. A mam pytanie: jest możliwość oglądania dwóch różnych kanałów TV jednocześnie na dwóch telewizorach np. na jednym telewizorze z dekoderem, a na drugim telewizorze ze smart TV w aplikacji Orange TV???
Pozdrawiam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kitex tak. To jest na razie jedyna możliwa opcja na Multiroom. Jeden dekoder stacjonarny i aplikacja na Android TV . Tylko ściągnij odpowiednią ( nie TvGo) i TV musi mieć minimum Android TV w wersji 10
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizja Extra - czy można jednocześnie oglądać dwa różne kanały na dwóch urządzeniach
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Kitex tak. To jest na razie jedyna możliwa opcja na Multiroom. Jeden dekoder stacjonarny i aplikacja na Android TV . Tylko ściągnij odpowiednią ( nie TvGo) i TV musi mieć minimum Android TV w wersji 10
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizja Extra TV
@ketrasaArtur @agat13 dzięki za odpowiedzi 👍
A ktoś może coś więcej powiedzieć o tej telewizji z aplikacją na Android TV? Jak działa? Jest ok z odbiorem? Nie ma problemów z zacinaniem i jakością obrazu? itp.
Pytam, bo nigdy wcześniej nie korzystałem z takiej telewizji i nie wiem jak to działa sprawnie w praktyce.
Korzystałem wcześniej z telewizji internetowej, ale z dekoderem od lokalnego operatora i wszystko było ok.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizja Extra TV
@Kitex korzystam z telewizji w aplikacji od konkurencji i nie mam problemów z funkcjonowaniem. Podejrzewam, że podobnie jest w Orange.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizja Extra TV
@KitexTy chyba zamierzasz korzystać z Extra TV na światłowodzie więc na pewno będzie ok, ale ta oferta jest też dostępna dla mobilnego internetu, gdzie może być różnie. Oczywiście mowa o sytuacji sporadycznej, ale nadal są takie obszary, gdzie net LTE/5G raz działa, raz nie...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Telewizja Extra TV
@Kitex nie ma problemu. Ostatnio z dekoderami jest więcej ...
Jedynym problemem jest komunikacja samej usługi...