- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Irytuje mnie bałagan w ofercie TV
Irytuje mnie bałagan w ofercie TV.
Gama dekoderów, aplikacje i problemy z uzyskaniem info jakie usługi ma klient. Nie wspomnę o seniorach, którzy totalnie są zakręceni
Dodałem pomysł...głosujecie, proszę
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Link nie działa. Swoją drogą na rynku jest tyle ofert, gdzie można można używać własnego dekodera lub telewizora... Nie wiem, dlaczego seniorzy wybierają kolejnej pudło, jak mogą mieć moduł CI.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131napisał(-a)
Orange nigdy nie miał w ofercie modułów CI.
Tak ale konkurencja ma. Nie trzeba dodatkowych dekoderów, a jak ktoś bardzo chce używać pudełka, to może kupić własne, na pełnym wypasie .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudownapisał(-a)
@j131napisał(-a)
Orange nigdy nie miał w ofercie modułów CI.Tak ale konkurencja ma. Nie trzeba dodatkowych dekoderów, a jak ktoś bardzo chce używać pudełka, to może kupić własne, na pełnym wypasie .
Ale telewizory dziś nie mają CI
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba żartujesz? Jeszcze nie widziałem TV bez złącza CI . Nawet rzuciłem okiem na jakąś stronę z telewizorami. Sprawdziłem kilka losowych, w cenie między 3 - 4 k. Wszystkie miały... Może jakaś manta nie mieć, ale tego chyba nie bierzemy pod uwagę.... Poza tym Orange zawsze mi się kojarzyło z Canal Plus, bo chyba mają jakąś współpracę? A C+ daje bez problemu CI, zarówno z ECP jak i bez.