- « Poprzedni
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
Czy coś się zmienia w detalu Orange z iptv przy 10 mega neo? Bo jesli w hurcie wchodzi CP to przydałaby się oferta detaliczna.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
W sumie to się zastanawiam skąd akurat konkretni operatorzy są wymienieni do tej oferty. Jednakże to że ktoś będzie chciał na łączu do 10Mb/s korzystać z tv, gdzie mu 8Mb/s będzie zabierać to już jego wola. Póki co nie ma informacji żeby IPTV miało wrócić w Orange przy opcji do 10Mb/s.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
A na światłowodzie ta oferta będzie działać?
Bo Orange dalej stoi w miejscu jeśli chodzi o Multiroom na 3 dekodery, a CP daje nawet na 4 - więc w sumie przejść do nich z TV i telefonami, a z internetem trzymać sie w Orange dopóki Netia nie wejdzie do mnie ze światłowodem...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
Jest, właśnie dlatego mnie ta oferta zainteresowała.
I bardzo dobrze, że konkurencja rozwija się nawet na infrastrukturze Orange - Wy sobie dalej stójcie w miejscu i udawajcie, że "testujecie", a dziesiątki tysięcy klientów będą uciekać do konkurencji, która pokazuje - że jak naprawdę się chce - to można 😉
Ale co tam, Multiroom trzeba testować 4-5 lat! 😉
No nic, zapytam w takim razie w CP a w Orange już nic mnie nie trzyma.
Inni operatorzy widzą waszą opieszałość i to wykorzystują, a wy dalej trwajcie w tym letargu że u was wsio w pariadke i nic nie usprawniajcie 😉
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
To zapoznaj się proszę z cennikiem 😉
Byłem już w CP na satelicie przed UPC i ceny były mistrzowskie.
Za pakiet Familijny Max teraz - z LM i Multiroom na 3 dekodery płaciłbym 90 zł miesięcznie - 20 złotych więcej jak w UPC(tyle samo kosztuje pakiet LM w UPC więc ostatecznie wychodzi na 0), ale w dodatku mogę przenieść telefony i mieć zniżki.
Więc nie masz racji 😉
A oni w centrali dalej niech grają w Pasjansa zamiast faktycznie testować Multiroom na 3 dekodery, co powinno im zająć około 2-3 miesięcy a nie kilka lat.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
@Wojciechnapisał(-a)W sumie to się zastanawiam skąd akurat konkretni operatorzy są wymienieni do tej oferty. Jednakże to że ktoś będzie chciał na łączu do 10Mb/s korzystać z tv, gdzie mu 8Mb/s będzie zabierać to już jego wola. Póki co nie ma informacji żeby IPTV miało wrócić w Orange przy opcji do 10Mb/s.
@Wojciech , przy usłudze neostrada tp w wariancie 6144 + usługa tv, miałem stały dostęp do sieci Internet z max. szybkością transmisji do/od komputera do 6144/512 wyrażoną w kb/s i 19 kanałów dostępnych.(SAT)
Ciekawe, jak to teraz przy tej przepustowości by to wyglądało?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Iptv na łączach Orange
- « Poprzedni
- Następny »