- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
FILMBOX-Y DZIAŁAJĄ MIMO NIEPOSIADANIA W PAKIECIE JEST JAKIEŚ OKNO OTWARTE ?
@Dawid_ParisSkoro sprawdziłeś i działa to musiałem widocznie coś pokręcić.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 Wagą wątku było dlaczego i czy można. Można, a tym samym cytując Twoje słowa "pokręciłeś" na nasze zadowolenie w złym kierunku 😉.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dawid_Parispewnie, lepiej się rozczarować jako pesymista niż jako optymista... Staram się zwykle być, jak to mawiał nieodżałowanej pamięci Stanisław Lem "optystą" czyli dobrze poinformowanym optymistą. 🤗
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Albo coś się zmieniło, albo jednak nie dogadaliśmy się poprzednio.
Właśnie wyłączyłem jeden z pakietów TV i, w ramach testów, pozostawiałem z tego wyłączonego pakietu szereg nagrań "chmurowych" z multinagrywarki. Dokładnie w chwili dezaktywowania pakietu wszystkie te "nagrania" zniknęły z menu dekodera bez jakiegokolwiek śladu. Nagrania zaplanowane również zniknęły z planów. Jedyne nagrania które zostały, to te na dysku. Tak że najwyraźniej coś się w tym zakresie zmieniło, albo też reguły dostępu zależne są od dodatkowych warunków (nie mam pojęcia jakie one mogłyby być).
Niezależnie od przyczyn, dla wszystkich którzy planują w ten sposób przedłużyć dostęp do oferty uprzedzam: to nie zadziała.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Podepnę się pod wątek.
Czy obecnie jest jakaś promo akcja na kanały FilmBox? 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JinX tak jest dostęp w grudniu się zaczęło (prezent na święta otwarte okno) miało trwać do 30 stycznia ale przedłużyli do 1 marca.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JinX Podobną sytuację zauważam z "Ale Kino HD+", która dzieje się nieregularnie, ale się dzieje. Z "Filmbox" nigdy nie sprawdzałem, ponieważ nie potrzebuję tego pakietu, więc nie wykupuję. Ale sprawdziłem i faktycznie odkodowali. To taka subtelna zachęta do zakupu pakietu...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Dawid_Parisnapisał(-a)....
To taka subtelna zachęta do zakupu pakietu...
no nie do końca ponieważ do "nowej telewizji" Start Tv czy Extra Tv nie domówisz Filmbox-y. one są dostępne do pakietu Optymalnego.
idzie wiosna więc może w końcu rozszerzą Extra Tv o kolejne pakiety Filmbox, Cinemax czy Fun. właściwie to jedynie chyba tylko tych pakietów brak aby uzupełnić ofertę tv.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Otwarte okno do kwietnia końca jak coś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@PARANOJAnapisał(-a)
@Dawid_Parisnapisał(-a)....
To taka subtelna zachęta do zakupu pakietu...no nie do końca ponieważ do "nowej telewizji" Start Tv czy Extra Tv nie domówisz Filmbox-y. one są dostępne do pakietu Optymalnego.
idzie wiosna więc może w końcu rozszerzą Extra Tv o kolejne pakiety Filmbox, Cinemax czy Fun. właściwie to jedynie chyba tylko tych pakietów brak aby uzupełnić ofertę tv.
Hmm, z drugiej strony na abonentów kolokwialnie pisząc obcykanychjuż z ofertą Orange TV a nie posiadających wykupionego FilmBox'a, te czasowe i bezkosztowe odblokowanie pakietu może zainteresować w kontekście oferty programowej emitenta.