- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
Cześć 👋 Jak tam społeczności? Kibicujecie Robertowi? Będziecie oglądać? Jutro zaczynają się kwalifikacje do GP Australii o 6:55. Wyścig w niedzielę o 6:05. Nieco więcej możecie przeczytać na blogu: https://biuroprasowe.orange.pl/blog/nowy-sezon-formula-1-w-eleven-sports-wielki-powrot-roberta-kubic...
F1 można oglądać na kanale Eleven Sports 1. W Orange na kanale 120 w HD, na 119 w 4K.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
Będzie wielka lipa, szkoda było pompować tych 100 mln złotych od Orlenu. Lepej byłoby je zainwestować w bezpieczeństwo energetyczne czy odnawialne źródła energi a nie w "Trabanta", choć obrażam teraz te auta bo się wcale nie psuły. Cała ta stjnia Roberta K to wielka wydmuszka finansowa - jest bo jest, by produkowała miliony ktróre ida na konta właścicieli tej stajni.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
Statystyki z netu, nie korzystne dla Roberta Kubicy, plasują go od 14 do 18 miejsca w klasyfikacji, oby przynajmniej w pierwszej 10 się znalazł na koniec sezonu, tego mu życzę, ale życzenia chyba nie wystarczą, stajnia nie jest rewelacyjna i jej bolidy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
Kolega mi mówił, że nawet części zamiennych nie mają Nie sprawdzałem czy to prawda, gdyż jeszcze bardziej by mnie to podłamało.
Kubica ostatni... Jest cienko. Zobaczymy co jutro.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
Ja mam nadzieję że coś rano zobaczę, ale budzika nie ustawiam. Trzeba się wykurować.
Pojawiła się informacja, że w TVP Sport też będzie można oglądać wszystkie wyścigi tego sezonu. Źródło: https://sport.tvp.pl/41761883/formula-1-tvp-sport-robert-kubica-williams-transmisja
Kibice wyjątkowy sezon Polaka będą mogli oglądać w Telewizji Polskiej. Wszystkie wyścigi będą transmitowane od 45. minuty w TVP Sport, na stronie TVPSPORT.PL i w aplikacji mobilnej. Dlaczego od 45. minuty? Tylko na takich warunkach TVP mogło nabyć prawa do pokazywania wyścigów Formuły 1.
Niedzielne Grand Prix poprzedzi studio, które rozpocznie się już o godzinie 6:00. Gośćmi będą Jakub Przygoński i Michał Owczarek, a poprowadzi je Maciej Kurzajewski. Rywalizację na torze skomentują Maciej Iwański i Sławomir Kwiatkowski.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
F1
- « Poprzedni
-
- 1