- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Extra TV bez dekoderów w kilku pokojach
@Glut Nie chcę wchodzić w polemikę, ale nie odbierzesz telewizji od Orange w aplikacji Orange TV bez światłowodu Orange. Owszem aplikację mobilną Orange TV Go można odbierać na każdym internecie, ale tylko na urządzenia mobilne smartfon, tablet, komputer przez stronę internetową. Orange TV tylko na telewizorze lub boxie z Androidem lub Google TV i tylko na światłowodzie Orange. Chyba mam rację? Od dawna wiemy że to są dwie różne aplikacje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 ale tu nie chodzi o aplikacje tylko o to, że napisałeś, " musi być światłowód". Musi być internet od Orange, również może, być mobilny:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut Tak mi się wydawało, że telewizji przez aplikację Orange TV nie odbierzemy inaczej tylko przez światłowód oraz na umowie ze Start TV. Być może na internecie mobilnym też? Tak dokładnie nie ślędzę propozycji pomarańczowych. Myślę że kolega pytał raczej o Extra TV i światłowód chociaż nie napisał jaką ma umowę. Chyba z naszych wpisów połapie się o co chodzi.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glutnapisał(-a)@janio1 wiem o co pyta, mieszasz pojęcia. Możma mieć Orange TV za równo na internecie mobilnym jak i światłowodzie. A aplikacja określa tylko rodzaj odbiornika nie medium.
Otóż nie. Na internecie mobilnym dostępu do apki OrangeTV nie ma, jest tylko dostęp do apki OrangeTV Go. To jest bardziej zagmatwane niż ci się wydaje.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oczywiście, że jest Extra TV, jak widać na załączonych obrazkach 😉
Takie z Orange TV na android TV.
Ale ma pewne ograniczenia.
Pakiet tv jest uboższy 179 vs 230 na ftth.
Brak możliwości dzierżawy, konieczny własny sprzęt.
Brak Multiroom, czy też VOD.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »