- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Extra TV bez dekoderów w kilku pokojach
Wiem, że podobnych wątków już trochę było, ale chciałbym dostać najbardziej aktualną informację odnośnie oglądania TV na kilku urządzeniach z Androidem bez dekoderów orange.
Czy obecnie już da się tak zrobić. Czy mogę sobie w salonie odpalić apkę na Android TV 14, a w sypialni oglądać coś z multinagrywarki?
Dla mnie bez sensu wypożyczać dekodery.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JacekCzarny tak max na czterech urządzeniach. Czyli zawierając umówię wybierasz 4 razy apka w multiroom.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@JacekCzarny zasada: musisz zamówić 4 usługi TV w trybie Multiroom
1+3 i wszystkie w trybie bez dekodera ( jak opisał kolega wyżej)
Warto wcześniej sprawdzić czy odbiorniki TV spełniają wymagania do działania aplikacji, czy da radę ściągnąć i zainstalować aplikację Orange TV, mają certyfikat zabezpieczeń i czy są w dobrym zasięgu wifi czy kabla ethernet.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super, i o to mi chodziło. Dzięki
Mam Thomson 140M(G), które średnio co pół roku dostaje aktualizacje. Apka Orange TV (tak zwykła, nie Go) się odpala, ale nie mam dostępu.
Zresztą po dwóch latach opłaca się mieć swojego sticka, a nie płacić 5,99 za dekoder (to równowartość tego co zapłaciłem za ww urządzenie).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na własnym sticku jest trochę więcej klikania, ale jeżeli Ci to nie przekaszkadza to pewnie, że można używać samej aplikacji. Ja przez chwilę używałem ale właśnie mnie irytowało, to klikanie:)