Extra TV bez dekoderów w kilku pokojach

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 14
  • 0

Wiem, że podobnych wątków już trochę było, ale chciałbym dostać najbardziej aktualną informację odnośnie oglądania TV na kilku urządzeniach z Androidem bez dekoderów orange.

Czy obecnie już da się tak zrobić. Czy mogę sobie w salonie odpalić apkę na Android TV 14, a w sypialni oglądać coś z multinagrywarki?

Dla mnie bez sensu wypożyczać dekodery.

4 ODPOW. 4

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2594
  • 12243
  • 75

@JacekCzarny  tak max na czterech urządzeniach. Czyli zawierając umówię wybierasz 4 razy apka w multiroom.

Poziom 43, Mistrz Międzygalaktyczny
  • 16290
  • 68150
  • 880

@JacekCzarny  zasada: musisz zamówić 4 usługi TV w trybie Multiroom 

1+3 i wszystkie w trybie bez dekodera ( jak opisał kolega wyżej) 

Warto wcześniej sprawdzić czy odbiorniki TV spełniają wymagania do działania aplikacji, czy da radę ściągnąć i  zainstalować aplikację Orange TV, mają certyfikat zabezpieczeń i czy są w dobrym zasięgu wifi czy kabla ethernet. 

Poziom 10, Zwiadowca Przestworzy
  • 4
  • 14
  • 0

Super, i o to mi chodziło. Dzięki

Mam Thomson 140M(G), które średnio co pół roku dostaje aktualizacje. Apka Orange TV (tak zwykła, nie Go) się odpala, ale nie mam dostępu.

Zresztą po dwóch latach opłaca się mieć swojego sticka, a nie płacić 5,99 za dekoder (to równowartość tego co zapłaciłem za ww urządzenie).

Poziom 33, Ekspert Galaktyczny
  • 4429
  • 22199
  • 104

Na własnym sticku jest trochę więcej klikania, ale jeżeli Ci to nie przekaszkadza to pewnie, że można używać samej aplikacji.  Ja przez chwilę używałem ale właśnie mnie irytowało, to klikanie:)