- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Witam. Czy mogę online sprawdzić, ile będzie kosztować taka usługa np. telewizja + tv lub ile łącznie byłbym zobowiązany płacić, gdybym dobrał telewizję wraz z jakimś tv do już istniejących moich abonamentów ?
Gdy wchodzę do zakładki telewizja to automatycznie zaznaczone mam internet i abonament komórkowy jako cały pakiet, z tym że ja już posiadam te usługi w innych cenach, czego odznaczyć się nie da.
W mój Orange nie zauważyłem takowej zakładki typu:"dobierz usługę" a coś takiego by się przydało.
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damian_zg89Zobacz jeszcze to http://www.orange.pl/kid,4002009272,id,4004954489,article.html
[edit] ► + informacja zawarta w późniejszym poście - Moderator Wiktor ◄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dobranie telewizji z tv jako trzeci abonament.
@Damian_zg89Może to rozwiąże twój problem https://www.orange.pl/love/kalkulator#stage0
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damian_zg89, oprócz tego, jak wejdziesz w ten adres, to sami oddzwonią do Ciebie, jak pojawi się okienko niebieskie i będziesz zdecydowany na ten krok
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Dowiedzieć się telefonicznie to nie dziś, bo próbowałem :) Wolne ustawowo mają a ten kalkulator obliczy mi jedynie ile zaoszczędzę przechodząc do Orange. Ja w Orange jestem.
Sprawa wygląda tak, że jutro idę do roboty i gdybym teraz się dowiedział, ile wyniesie mnie dobranie w Orange telewizji wraz z telewizorem, to jeszcze ten jeden dzień wezmę wolne i sam pójdę do salonu i dobiorę to na miejscu. Tylko że jeżeli taki abonament tv, teraz gdy dobieram, a nie biorę na nowo całość będzie kosztować kolejne 80 /90 miesięcznie to szkoda mojej dniówki w robocie, bo wyjdę z salonu po minucie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damian_zg89Zobacz jeszcze to http://www.orange.pl/kid,4002009272,id,4004954489,article.html
[edit] ► + informacja zawarta w późniejszym poście - Moderator Wiktor ◄
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ja taki skromny bym wziął. 40,- miesięcznie no i + ten abonament nie wiadomo ile 😞
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Damian_zg89Były tylko 32.50.55 cali
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Udało się 🙂
Ogólnie to się opłaca.
Do tej pory za internet - abonament komórkowy wraz z telefonem i spotify płaciłem 150,-
Biorąc do tego telewizję wraz z tv który sam mnie wyniesie 40,- miesięcznie to łącznie będę płacił 200,-
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Super @Damian_zg89 🙂
To jeszcze dodam od siebie (tak na przyszłość ).
Oferta pakietowa działa w ten sposób, że jeżeli do już istniejących usług (np. internetu i telefonu komórkowego) chcesz dobrać kolejną nową usługę, to wtedy podpisujesz nową umowę na pakiet np. czterech usług. Nie ma wtedy znaczenia, jakie są terminy (końca umowy) obecnie posiadanych usług* i oczywiście nigdy nie nastąpi sytuacja, którą tu opisujesz: „(…) na nowo całość będzie kosztować kolejne 80 /90 miesięcznie (…)”. Po prostu wtedy dla wszystkich usług składowych licznik odliczający czas nowej promocji zaczyna tykać od nowa.
* ograniczeniem może tu być ewentualnie posiadanie oferty na usługę stacjonarną ze sprzętem na raty (typu: tablet czy telewizor)
▬▬▬
Jeśli uważasz, że któraś z powyższych podpowiedzi okazała się być pomocną, to - śmiało! - zachęcam do jej oznaczenia. Szczegóły poniżej :):
- jeśli założyłeś temat i pojawiła się dobra odpowiedź lub rozwiązanie - oznacz najlepszą odpowiedź klikając w przycisk
Podziękujesz w ten sposób osobie, która pomogła i pomożesz osobom, które będą miały podobne pytanie.