- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Da się mieć regionalne kanały TVP na pozycjach 900 w aplikacji Orange TV / Orange TV Go?
@atlas_cudow napisał(-a)(...)
No to jeżeli magenta Ci nie pasuje, kodi nie pasuje to już chyba nie ma więcej opcji...
Mam na Xiaomi TV Box S (2nd Gen) aplikację TVP VOD i tam są wszystkie kanały regionalne dostępne, nic nie muszę wybierać/oznaczać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Da się mieć regionalne kanały TVP na pozycjach 900 w aplikacji Orange TV / Orange TV Go?
@Anonim Racja. Jest jeszcze oficjalna apka TVP. Brawo za czujność 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Mephritenapisał(-a)Nie brałem dekodera, używam aplikacji na Android TV - Orange TV. No jak zaszyte w oprogramowaniu to szkoda, u konkurencji (Magenta) miałem każdy osobno.
Nie lubię wybierać regionu, bo - powiedzmy że - rezyduję w trzech regionach, i interesuje mnie co się w nich dzieje.
Witaj w klubie, niestety Orange ogranicza dostęp do wszystkich kanałów regionalnych TVP3 na jednej liście bo tak sobie wymyślili, szkoda że ktoś wpadł na taki słaby pomysł, ale jest jeszcze konkurencja która potrafi udostępniać wszystkie na liście bez żmudnego wchodzenia w menu i przełączania 🙂
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »