- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie czy ktoś coś wie na temat podstawowego pakietu tv bo jeszcze w tamtym tygodniu było tak, że pakiet zawierał 119 kanałów a od wczoraj strona orange wyświetla, że w tym pakiecie jest 131 kanałów. Patrząc na logotypy to kanały Polsatu się pojawiły (są też w pakiecie Extra przynajmniej część). Nie wiem jak to rozumieć czy to jest błąd na stronie, czy powiększono ten pakiet o te kanały czy chwilowa promocja dla tych co mają ten podstawowy pakiet. Nigdzie nie znalazłem informacji o zmianach w tym pakiecie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 tu masz info Otwarte pasma dla klientów Orange TV – Strona 15 - Nasz Orange
a tu oficjalne info z bloga Odkodowany Pakiet Komfortowy w Telewizji od Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 tu masz info Otwarte pasma dla klientów Orange TV – Strona 15 - Nasz Orange
a tu oficjalne info z bloga Odkodowany Pakiet Komfortowy w Telewizji od Orange
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy w podstawowym pakiecie telewizyjnym jest teraz więcej kanałów?
Ok na dole artykułu jest podane, że ten pakiet będzie powiększony o te kanały i tu nie chodzi o promocję pakietu Komfort - super.
A tak z innej beczki to czy jesteście zadowoleni z IPTV bo pod koniec miesiąca miałbym zmieniać ofertę tv na tą z orange i szukam informacji np na youtube są nagrania zappingi kanałów z oferty orange ale jak ktoś nagrywa kamerką to takie nagranie nie oddaje w 100 % jakości obrazu i chciałem wiedzieć czy jest w porządku czy są różnice z satelity i nie chodzi mi tutaj o artykuły tylko o wasze bezpośrednie opinie. Przeglądając to forum to bardziej osoby polecają ICU100 też od innych dekoderów zauważyłem.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 zostaje zwiększony pakiet optymalny o kolejne 12 kanałów polsatowych na stałe. obecni czy nowi klienci te kanały dostają. a kanały z pakietu komfortowego to na zasadzie otwartego okna
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok to już wiem, chciałbym jeszcze odpowiedź na 2 pytanie czy jesteście zadowoleni z IPTV chodzi tu o jakość obrazu i co do dekodera czy tutaj się nic nie zmieniło i nadal lepiej mieć ICU100 jak wspomniałem będę zmieniał ofertę tv za niedługo i takie info przyda mi się przy podjęciu decyzji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)Ok to już wiem, chciałbym jeszcze odpowiedź na 2 pytanie czy jesteście zadowoleni z IPTV chodzi tu o jakość obrazu i co do dekodera czy tutaj się nic nie zmieniło i nadal lepiej mieć ICU100 jak wspomniałem będę zmieniał ofertę tv za niedługo i takie info przyda mi się przy podjęciu decyzji.
mam icu100 ogólnie jestem zadowolony, nie mam z nim problemów. obraz jest ok. nie zacina, nie śnieży 😋
jeżeli myślisz aby dekoder był połączony z FB przez wifi to wybierz iwu200
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Bezpośrednio kablem dekoder będzie podłączony mam FB6. Co do obrazu to bardziej chodziło mi czy jest podobny z tym przekazem ze satelity czy w jakiś sposób odbiega poprzez światłowód na gorzej czy jest taki sam.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
IWU200 też przycina na wifi. Każdy dekoder z IPTV multicastowym - tylko przez kabel.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555napisał(-a)Bezpośrednio kablem dekoder będzie podłączony mam FB6. Co do obrazu to bardziej chodziło mi czy jest podobny z tym przekazem ze satelity czy w jakiś sposób odbiega poprzez światłowód na gorzej czy jest taki sam.
jak dla mnie to obraz mam lepszy po ftth niz jak mialem polsat
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ok dzięki wolałem zapytać o ten szczegół tutaj bo w salonach bywa różnie niby można podpatrzeć jak to wygląda ale wolę jak ktoś ma w domu dłuższy czas i może wydać ocenę dla tej oferty tv
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »