- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy po wyłączeniu stacji rosyjskich dodacie coś nowego lub będzie niższy abonament?
@Wojciech ok a co za tę stację dodacie na coś nowego ? Czy niższy abonament ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy po wyłączeniu stacji rosyjskich dodacie coś nowego lub będzie niższy abonament?
@Citi2017 czegoś nie rozumiesz, czy jak???🤔
Poza tym to decyzja odgórna Rosyjskie programy wykreślone z rejestru programów rozprowadzanych - Krajowa Rada Radiofonii i Telew...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@slav72 , słuszna decyzja KRRiT😊 W ramach mojego abonamentu nie burzę się i dobrze by było, żeby media w Polsce wogóle zaprzestały pokazywać mordę cara i jego sługusów. Mają krew na swoich rękach. Widać jednak, że niektórym mediom brakuje ruskiego urrra.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Janhalb , co...serio?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Sorry, to było do kolegi Citi2017, już dodaję "@".
Po prostu ręce mi opadły. Jest wojna, bandycki kraj bez powodu napadł na swojego sąsiada, blokujemy kanały, za pomocą których ten bandycki kraj rozpowszechnia swoją paskudną propagandę - a ten pyta, czy w zamian za RT dostanie jakiś inny kanał albo obniżkę abonamentu…
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Citi2017 Szczerze? Jakbym miał tylko rosyjskojęzyczne kanały, to bym w ogóle zrezygnował z takiej....... telewizji. Ja je omijam szerokim łukiem, bo trącą zamierzchłą propagandą Jedynie Słusznej Drogi...
Dla mnie mogliby je skasować na stałe...beż żadnej rekompensaty, a nawet jakby kazali za to dopłacić, to w ramach protestu bym to zrobił
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Powiem tak: Chciałbym aby na pozycjach od 790 do 796 (a te pozycje są wolne) powinny byc kanały niemieckojęzyczne tj. RTL, RTLZwei, Sat1 czy Pro7.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pomysł TVP 3 (każdy region ) w zamian za kanały te które zabrano 🙂 z resztą był taki pomysł na Nasz Orange z Lipca ubr.
Pozdrawiam was 😘
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@ryba168 czym się różni TVP od tych rosyjskich stacji?
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »