Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet

ROZWIĄZANE

Poziom 28, Znawca Przestworzy
  • 1565
  • 6401
  • 59

Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet

Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet? W umowie jest taki zapis, że można dokonać zmian raz na okres rozliczeniowy, tylko, czy chodzi też o odejmowanie usługi, a nie tylko dodawanie?

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Rozwiązanie:

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8985
  • 36552
  • 302

Chyba najszybciej się dowiesz molestując czat przez MO. Pewnie więcej niż raz będzie trzeba. Koniecznie daj znać co się dowiedziałeś.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

10 ODPOW. 10

Poziom 32, Pasjonat Galaktyczny
  • 2422
  • 10681
  • 94

• 8985
  • 36552
  • 302

A jaką masz umowę terminową, i jaką telewizję byś chciał dołaczyć?
Podejrzewam że odpowiedź i tak będzie: "nie ma takiej możliwości", ale to tylko moje podejrzenia - tu ci nikt autorytatywnie nie powie jak będzie w twoim przypadku. To tylko opinie osób trzecich. Nie spytasz operatora to się nie dowiesz. Polecam chat z MO.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 171
  • 752
  • 3

Wszystko zależy od oferty z jakiej korzystasz. Chyba nie ma czegoś takiego jak "na próbę". Ja akurat u siebie z poziomu Mój Orange mogę dobrać pakiet Extra TV na czas nieokreślony. Nie wiem jak z dekoderem w takim przypadku, ale pewnie można go dobrać. 

Pewnie najlepiej zapytać bezpośrednio w Orange. Może niekoniecznie w stacjonarnym salonie. Znam przypadek znajomemu, który w salonie słyszał, że nie może dobrać telewizji bez dekodera, z kolei na infolinii przeszło bez problemu.

Poziom 31, Pasjonat Galaktyczny
  • 3261
  • 14343
  • 81

@Glut A właściwie, co chcesz sprawdzić? Aplikacje? Dekoder?

• 1565
  • 6401
  • 59

@atlas_cudow  dekoder i jak to w ogóle będzie mi działać. @j131  światłowód na obcej sieci, myślę o Extra TV.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 631
  • 2468
  • 7

Jest coś takiego jak wypróbowanie światłowodu przez miesiąc i dobranie tv przy okazji. Pod tym linkiem

https://www.orange.pl/internet/naprobe

Ale w twoim przypadku to lepiej w salonie się zapytać o bardziej szczegółowe info w tej kwestii czy samą tv byś mógł sprawdzić zanim się zdecydujesz na dodatkową usługę.

• 8985
  • 36552
  • 302

Ale jaką masz umowę z Orange? Sam internet, tak? Żadnego VoIP, żadnego pakietu Love z telewizją (lub bez)?
Jeśli tak, to może. Dla sprawdzenia wystarczyłby StartTV, ale to chyba dają tylko w gratisie do umów pakietowych, nie wiem. No ale jak już napisałem - oferta jest przygotowywana kontekstowo i... dynamicznie się zmienia.

• 1565
  • 6401
  • 59

Mam sam internet, w gratisie jest TV Orange Go.

• 8985
  • 36552
  • 302

Chyba najszybciej się dowiesz molestując czat przez MO. Pewnie więcej niż raz będzie trzeba. Koniecznie daj znać co się dowiedziałeś.