- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet? W umowie jest taki zapis, że można dokonać zmian raz na okres rozliczeniowy, tylko, czy chodzi też o odejmowanie usługi, a nie tylko dodawanie?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet
Stary wątek ale może nic się nie zmieniło: https://nasz.orange.pl/t5/Telewizja/Orange-love-wi%C4%99cej-telewizji-na-pr%C3%B3b%C4%99-kilka-pyta%...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy jest możliwość wziąć telewizję na próbie gdy mam terminową umowę na internet
Podejrzewam że odpowiedź i tak będzie: "nie ma takiej możliwości", ale to tylko moje podejrzenia - tu ci nikt autorytatywnie nie powie jak będzie w twoim przypadku. To tylko opinie osób trzecich. Nie spytasz operatora to się nie dowiesz. Polecam chat z MO.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Wszystko zależy od oferty z jakiej korzystasz. Chyba nie ma czegoś takiego jak "na próbę". Ja akurat u siebie z poziomu Mój Orange mogę dobrać pakiet Extra TV na czas nieokreślony. Nie wiem jak z dekoderem w takim przypadku, ale pewnie można go dobrać.
Pewnie najlepiej zapytać bezpośrednio w Orange. Może niekoniecznie w stacjonarnym salonie. Znam przypadek znajomemu, który w salonie słyszał, że nie może dobrać telewizji bez dekodera, z kolei na infolinii przeszło bez problemu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Glut A właściwie, co chcesz sprawdzić? Aplikacje? Dekoder?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@atlas_cudow dekoder i jak to w ogóle będzie mi działać. @j131 światłowód na obcej sieci, myślę o Extra TV.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jest coś takiego jak wypróbowanie światłowodu przez miesiąc i dobranie tv przy okazji. Pod tym linkiem
https://www.orange.pl/internet/naprobe
Ale w twoim przypadku to lepiej w salonie się zapytać o bardziej szczegółowe info w tej kwestii czy samą tv byś mógł sprawdzić zanim się zdecydujesz na dodatkową usługę.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli tak, to może. Dla sprawdzenia wystarczyłby StartTV, ale to chyba dają tylko w gratisie do umów pakietowych, nie wiem. No ale jak już napisałem - oferta jest przygotowywana kontekstowo i... dynamicznie się zmienia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam sam internet, w gratisie jest TV Orange Go.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- « Poprzedni
-
- 1
- 2