Czy dysk z UHD88 będzie pasował do dekodera ICU100? Jak wygląda wymiana?

Poziom 11, Tropiciel Przestworzy
  • 32
  • 6
  • 0

dysk zewnętrzny do Samsung ICU 100

Właśnie,  po wifi bym połączył.  też wymienią go jak będę chciał, czy za kasę? Czy wymieniają FunBox-y z 2.0 na 3.0. Lepszy jest ten 3.0 (dwu zakresowi wifi)

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@darekszOba Funbox 2.0 i 3.0 maja 2.4 GHZ i 5GHz idź do salonu a tam wszystkiego się dowiesz 

• 32
  • 6
  • 0

Podejdę. Dzięki za podpowiedzi. 

• 32
  • 6
  • 0

Hej, Nawiązując do wcześniejszych moich  postów, to Orange wymieni mi za free Dekoder Samsunga ICU 100 i FunBoxa 3.0. Dlatego mam pytanko mianowicie,  jak podłącze FB 3.0 to internet po kablu będę miał od razu, a WiFi muszę sobie od nowa skonfigurować?. Ta  konfiguracja WiFi z FB 2.0 czyli nazwa sieci i hasło - ich nie będzie? Muszę od nowa je ustalić? I jeszcze sprawa z podłączeniem, mianowicie w FB 2.0 mam takie małe "gówienko" terminal optyczny (ONT), on chyba w FB 3.0 jest zintegrowany i znajduje się wewnątrz tego FB, więc mniej urządzeń do podłączenia?. Dobrze myślę.?. Natomiast podłączenie samego FB 3.0 to standard: zasilaczem do gniazdka a reszta jak w FB 2.0 (poza tym terminalem optycznym) ?.   

Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@darekszJeśli chodzi o wymiana dekodera w czasie trwania umowy jest płatna 129 zł więcej znajdziesz tutaj a co do routera jest darmowa ale ten sam model FB2.0 na FB2.0 raczej nie dostaniesz FB3.0 pytaj się w poniedziałek na czat

Poziom 45, Pionier Misji
  • 33098
  • 40652
  • 1403

Wymiana routera w trakcie umowy na życzenie nie jest realizowana. Jest realizowana tylko gdy są przesłanki techniczne, także brak zgodnego sprzętu.

• 32
  • 6
  • 0

Hej. No właśnie wymiana jednego i drugiego jest możliwa, bo jak rozmawiałem z konsultantem to mi powiedziała że nie ma problemu ( przedłużam) umowę właśnie. Zapłacić muszę tylko za dysk twardy za jego używanie 49 zł, reszta jak pisałem wyżej w ramach przedłużenia za Free. Tylko teraz nie wiem czy samej wymiany ja mam dokonać czy technicy to zrobią i ewentualnie za Free czy za kasę. Nie wiem czy z FB 3.0 dam sobie radę. Może podpiwiecie. Pozdrawiam
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

Nie wiem czy dasz rade ale możesz obejrzeć filmy Pamiętaj że FB 3.0 bardzo długo się uruchamia niż FB 2.0

• 32
  • 6
  • 0

Oki, bede je oglądał hehe, ale pytanko jak FB 2.0 działa to FB 3.0 też powinien bez zbędnych komplikacji typu: technicy muszą coś pozmieniać w okablowaniu w domu u mn ie czy coś takiego. Instaluje, ustawiam u gra?
Anonim

Nie dotyczy
  • 0
  • 0
  • 0

@darekszMoże być potrzeba konfiguracja ze strony techników ale na centrali czyli autoryzacji ONT bo się zmieni numer. Trzeba dopytać się w salonie podczas wymiany no i uważać podczas wyciągania kabla optycznego żeby nie został zabrudzony.