- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czy Orange TV pojawi się na Tizen OS? Czyli telewizory Samsunga?
A czy jest szansa na aplikację Orange TV na system Tizen OS (wszystkie TV Samsunga)?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oddechu bym nie wstrzymywał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam nadzieję, że aplikacja będzie odbierała treści za pomocą multicastu, a nie unicastu.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@deestnapisał(-a)Mam nadzieję, że aplikacja będzie odbierała treści za pomocą multicastu, a nie unicastu.
Nadzieja to wiadomo, umiera ostatnia.
Nie ma żadnych przeszkód technicznych - to wyłącznie decyzja biznesowa. W dodatku tajna. Nawet nie wiem jak agitować na rzecz czy wręcz przeciwnie, bo nie wiadomo o co agitować i do kogo: oficjalnie Orange wypiera się że w ogóle są jakieś różnice. Wszytko jest "IP TV" i tyle masz kliencie wiedzieć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ostatnio pod aplikacją Orange TV w ocenach i opiniach jest sporo bardzo negatywnych wpisów, szczególnie jak piszą po ostatniej aktualizacji, a to że nie działa, że bezużyteczna, brak dostępu itd. Orange sobie żarty stroi jak żaden operator. Mam i odbieram przez apkę Play Now i wszystko śmiga, T-Mobile też uruchomił polską wersje Magenta TV i pewnie również dobrze działa, tylko Orange stosuje dziwne sztuczki. Najgorsze jest to że tam nie ma z kim tej sprawy poruszyć.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1napisał(-a)Ostatnio pod aplikacją Orange TV w ocenach i opiniach jest sporo bardzo negatywnych wpisów, szczególnie jak piszą po ostatniej aktualizacji, a to że nie działa, że bezużyteczna, brak dostępu itd. Orange sobie żarty stroi jak żaden operator.
Czytałem te negatywy i prawdę mówiąc wyglada na to, że w większości są to opinie osób, które nie mają dostępu do aplikacji, a chciałyby mieć. Trochę bezużyteczne.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Chyba tak to wygląda. Z forum sat kurier dowiedziałem się że ktoś kto podpisał umowę chociażby na Start TV z automatu bez logowania otwiera tą aplikację i ogląda TV. Z tego wynika że ze starymi umowami ani nie można wejść, ani się zalogować. Orange rozpoznaje klienta automatycznie. Dziwne a zarazem ciekawe i chytre rozwiązanie. Jest to jednak niezrozumiały podział na lepszych i gorszych.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Społeczność satkuriera dopiero odkrywa internet. Komentarze piszą za pomocą wybierania tonowego XD