- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?
To stała formułka wielu operatorów, gdy są pytania o włączenie konkretnych kanałów. Więc nic nowego 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Skoro oferują najlepszą jakość od nadawców to Filmax powinien już być w 4K.
Wojciech poprawił experta. Hehe.. w dziale pomysłów.
Coś ta formułka tu się nie sprawdziła.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Te "nagłe porządki" w pomysłach są trochę dziwne tyle czasu były i tak w parę minut zmienione na zamknięte. Pokazują że jak chcą to potrafią przejrzeć i zrobić porządki dosłownie w krótkim czasie. Zwłaszcza że był pomysł o zrobienie porządku w tym dziale. To można mówić że są w trakcie realizacji tego pomysłu🤣 ciekawe kiedy "zrealizowany" będzie widniało.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak tam wrażenia z odpowiedzi na pytania dotyczące oferty tv na AMA, które padły? Spodziewaliście się takich czy na bardziej konkretniejsze oczekiwaliście. Zostaje czekać na oficjalne informacje, które może jeszcze w listopadzie się pojawią.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie kuje fakt że w którymś pytaniu o AXN poszła informacja że nie spodziewają się przywrócenia tych kanałów… a tak mnie w oczy kują te plansze 😕
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Tylko z jednym pytaniem jest konkret, że 13 ulica nie znika z oferty to ciekawe jak ma się ta grafika z 1 strony w tym temacie
https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-telewizyjna-2/13-ulica/m-p/448257
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Praziomeknapisał(-a)Skoro oferują najlepszą jakość od nadawców to Filmax powinien już być w 4K.
Wojciech poprawił experta. Hehe.. w dziale pomysłów.
Coś ta formułka tu się nie sprawdziła.
Skoro oferują najlepszą jakość to nie dodają kanału Filmax, bądź nie dodają kanałów co tyle wspólnego z nazwą kanału tyle co nic. I emitują cały czas to samo.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@zajacp11napisał(-a)Mnie kuje fakt że w którymś pytaniu o AXN poszła informacja że nie spodziewają się przywrócenia tych kanałów… a tak mnie w oczy kują te plansze 😕
Ja mam te kanały w ofercie Polsat Box GO w apce. Ale fakt, że darowaliby sobie te plansze. Nie ma tego kanału w IPTV po cholerkę pokazują nazwę i planszę. Bałagan.
W dodaku m.in za te kanały płacę 15 zeta w Polsacie + kilkadziesiąt innych kanałów. A Orange ma "problem" się dogadać
Taki duży operator- "wstyd". Praktycznie większość konkurencji oferuje AXNy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Takich operatorów którzy nie mają kanałów axn w swoich ofertach to jest znikoma ilość a orange jest jedyną najbardziej znaną firmą z tej grupy bo reszta to jakieś lokalne mało znane które działają na małym terenie. Może kiedyś ktoś się znajdzie w orange z inną taktyką na ofertę i w końcu się pojawią. Chociaż teraz patrząc ile kanałów znika to i tutaj nie należy być pewnym u każdego nadawcy czy kanał nadal będzie nadawał.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Na sporo pytań- nie planujemy dołączyć kanału.
Tymczasem zapowiedzieli, że chcą dołączyć więcej kanałów niż ilość, która znika.
Ciekawe, z czego będą wybierać? 😄