Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 577
  • 2218
  • 6

Jak wspomniałem w poprzednim poście "chyba"  nie bo jak ktoś ma od c+ ofertę przez orange a tam nie robią tego co pomarańczowi to będzie taka sama plansza jak na tych kilku z listy. Nie będą robić osobnej listy dla części klientów.

Wątpię żeby w odpowiedziach na AMA padły jakieś konkrety będzie zapewne jak na ostatnim AMA też dotyczącym oferty tv, że nie mogą podać konkretów i żeby czekać na oficjalne ogłoszenie przez orange tak jak w tym artykule jest nie mogą teraz i że niebawem.

Co do jednego kanału to kanał 13 Ulica należy do NBCUniversal a pozostałe to innej firmy ciekawe jaki jest powód że orange go też wycofuje.

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 418
  • 1488
  • 1

Ten  nadawca od 13 Ulicy jakie ma jeszcze kanały?

Żeby się przypadkiem jeszcze bardziej nie rozpędzali... 😉

• 577
  • 2218
  • 6

@Praziomek E! Entertainment i SciFi jeszcze mają ale 2 raz nie zablokują mogą ewentualnie pójść w drugą stronę i odblokować dostęp 😁, czyli to co nie jest dostępne w ofercie i przepiękna plansza na nich widnieje informująca że z dekoderem jest wszystko w porządku tylko tutaj nic nie ma czy jakoś tak 🤔 Moim zdaniem rozpędzą się do tego stopnia, że tylko kanały z NTC zostaną jak tak dalej pójdzie😅 za chwilę co drugi kanał będzie miał wspaniałą planszę informacyjną zamiast normalnego dostępu.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 348
  • 1055
  • 2

Jak NBCUniversal dogada się z pomarańczowymi to być może SciFi E! oraz 13 Ulica pozostaną w ofercie.

Chodzi mi o całą ofertę a nie plansze.

• 577
  • 2218
  • 6

Zobaczymy co podadzą niebawem jak to się określili. Co do AMA które planują ja nie będę  czekał jestem sceptycznie nastawiony i może się okazać że z tego nic się nie dowiemy jak dopiero w dniu kiedy planują to ogłosić. Oby oferta nie była jeszcze gorszą po usunięciu tylu kanałów bo na ten moment tak naprawdę nie ma co dodać (jedni likwidują z drugimi orange jest obrażone kanały axn) nawet tych zamienników które były tak ogłaszane. Na 4K to nie ma co liczyć bo np pomysł z kanałem Love Natura 4K został zamknięty i orange nie planuje iść w tym kierunku 

• 577
  • 2218
  • 6

Pomysły na kanały właśnie zamknięto  i są zamykane wszystko jak leci z tego co widać przed chwilą a zwłaszcza wpomnienie 4K mnie ubawiło w komentarzu do zamknięcia pomysłów.

"Stale dbamy o rozwój naszej oferty Telewizyjnej, również 4K natomiast nie będziemy komentować konkretnych kanałów. Zgodnie z oficjalnymi komunikatami zmiany w portfolio kanałów TV zostaną ogłoszone wkrótce"

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 418
  • 1488
  • 1

No to ..niech udowodnią, że dbają o rozwój oferty( nie tylko w temacie sportu) . 

• 577
  • 2218
  • 6

Na AMA zwłaszcza podadzą jak dbają 🤣 nie trzeba być wróżką żeby wiedzieć jakie odpowiedzi można się spodziewać na większość pytań

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8676
  • 35094
  • 293

@Filip_oferTV napisał:

"Stale dbamy o rozwój naszej oferty Telewizyjnej, również 4K natomiast nie będziemy komentować konkretnych kanałów. Zgodnie z oficjalnymi komunikatami zmiany w portfolio kanałów TV zostaną ogłoszone wkrótce"

Czyżby to była odpowiedź na wszystkie jutrzejsze pytania, w dodatku udzielona z góry? 😉

• 577
  • 2218
  • 6

Na pewno tak będzie jak padnie pytanie o jakiś kanał. W końcu już można przesyłać pytania jakby ktoś nie mógł jutro i pewnie padły już takie i taka sugestia, żeby nie zadawać takich pytań.