Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 150
  • 631
  • 3

To stała formułka wielu operatorów, gdy są pytania o włączenie konkretnych kanałów. Więc nic nowego 🙂

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 422
  • 1497
  • 1

Skoro oferują najlepszą jakość od nadawców to Filmax powinien już być w 4K. 

Wojciech poprawił experta. Hehe.. w dziale pomysłów.

Coś ta formułka tu się nie sprawdziła.

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 2236
  • 6

Te "nagłe porządki" w pomysłach są trochę dziwne tyle czasu były i tak w parę minut zmienione na zamknięte. Pokazują że jak chcą to potrafią przejrzeć i zrobić porządki dosłownie w krótkim czasie. Zwłaszcza że był pomysł o zrobienie porządku w tym dziale. To można mówić że są w trakcie realizacji tego pomysłu🤣 ciekawe kiedy "zrealizowany" będzie widniało.

• 579
  • 2236
  • 6

Jak tam wrażenia z odpowiedzi na pytania dotyczące oferty tv na AMA, które padły? Spodziewaliście się takich czy na bardziej konkretniejsze oczekiwaliście. Zostaje czekać na oficjalne informacje, które może jeszcze w listopadzie się pojawią.

• 37
  • 130
  • 3

Mnie kuje fakt że w którymś pytaniu o AXN poszła informacja że nie spodziewają się przywrócenia tych kanałów… a tak mnie w oczy kują te plansze 😕

• 579
  • 2236
  • 6

Tylko z jednym pytaniem jest konkret, że 13 ulica nie znika z oferty to ciekawe jak ma się ta grafika z 1 strony w tym temacie

https://nasz.orange.pl/t5/AMA-oferta-telewizyjna-2/13-ulica/m-p/448257

• 701
  • 2453
  • 3

@Praziomeknapisał(-a)

Skoro oferują najlepszą jakość od nadawców to Filmax powinien już być w 4K. 

Wojciech poprawił experta. Hehe.. w dziale pomysłów.

Coś ta formułka tu się nie sprawdziła.

Skoro oferują najlepszą jakość to nie dodają kanału Filmax, bądź nie dodają kanałów co tyle wspólnego z nazwą kanału tyle co nic. I emitują cały czas to samo.

• 422
  • 1497
  • 1

@zajacp11napisał(-a)

Mnie kuje fakt że w którymś pytaniu o AXN poszła informacja że nie spodziewają się przywrócenia tych kanałów… a tak mnie w oczy kują te plansze 😕

Ja mam te kanały w ofercie Polsat Box GO w apce. Ale fakt, że darowaliby sobie te plansze. Nie ma tego kanału w IPTV po cholerkę pokazują nazwę i planszę. Bałagan.

W dodaku m.in za te kanały płacę 15 zeta w Polsacie + kilkadziesiąt innych kanałów. A Orange ma "problem" się dogadać

Taki duży operator- "wstyd". Praktycznie większość konkurencji  oferuje AXNy 

• 579
  • 2236
  • 6

Takich operatorów którzy nie mają kanałów axn w swoich ofertach to jest znikoma ilość a orange jest jedyną najbardziej znaną firmą z tej grupy bo reszta to jakieś lokalne mało znane które działają na małym terenie. Może kiedyś ktoś się znajdzie w orange z inną taktyką na ofertę i w końcu się pojawią. Chociaż teraz patrząc ile kanałów znika to i tutaj nie należy być pewnym u każdego nadawcy czy kanał nadal będzie nadawał.

• 422
  • 1497
  • 1

Na sporo pytań- nie planujemy dołączyć kanału.

Tymczasem zapowiedzieli, że chcą dołączyć więcej kanałów niż ilość, która znika.

Ciekawe, z czego będą wybierać? 😄