- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?
Znalazłem ten pomysł nawet jest jeszcze otwarty. Napewno fiolet ma.
https://nasz.orange.pl/t5/Pomys%C5%82y/FunBox-UHD-I-DocuBox/idi-p/404917
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wojciechnapisał(-a)Poprawne informacje to te, które są na planszy na dekoderze. Eksperci podali w niektórych miejscach potwierdzenie niektórych kanałów, jako do usunięcia (taka w tamtym dniu była informacja i eksperci chcieli być z Wami szczerzy, a nie tylko "teraz nie powiemy"). Jednak jak było widać - co też śledzicie na bieżąco - sytuacja co do niektórych kanałów się zmieniła. Na dzień dzisiejszy obowiązuje to, co jest na planszy na dekoderze. Jeżeli coś się zmieni, to na pewno otrzymacie o tym informację.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czas pokaże dokładnie za 3 tygodnie 🤣. co dokładnie będzie. Puszczą Zenka na tych muzycznych 🤣
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Oby nie zenka!
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Luki555 napisał(-a)
@JinX jak uruchamiasz dekoder pojawia się ta cała mozaika/kafelki chodzi o ten ekran startowy (przynajmniej tak na wszystkich dekoderach powinno być jakie ma orange) zjeżdżasz przyciskiem na dół i tam będzie "skrzynka wiadomości" podświetlasz ją i wciskasz ok i tam ta informacja będzie i inne od orange. Ona ci się nie wyświetli sama na ekranie tylko trzeba wejść w te wiadomości...
Właśnie dowiedziałem się, że dekoder Multi 4K nie posiada takich funkcjonalności jak przeglądanie rachunków czy obsługa skrzynki pocztowej. 🤣 😎.
Czy posiadacze Multi4K mogą potwierdzić tę informację?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
To jest najwidoczniej jedyny dekoder w orange który nie ma tej mozaiki sprawdzałem na stronie orange ten dekoder i w opisie "instalacja dekodera" tam jest filmik i nie ma tego tam pokazanego. Ewentualnie może jeszcze jakoś inaczej jest wywoływana ta mozaika orange na tym konkretnym dekoderze. Jestem zaskoczony, że nie ma tego ekranu z mozaiką, która na pozostałych dekoderach automatycznie wyskakuje i jest uciążliwa. Orange mogło by to wyłączyć żeby od razu obraz danego kanału się pojawiał bo i tak na pilocie jest specjalny przycisk do tego.
Także nie masz tej przyjemności co inni, ewentualnie sprawdz konto Mój orange w aplikacji może związku z tym, że taki dekoder masz może tam jakie wiadomości orange zamieszcza dla ciebie, bo chyba każdy klient który ma usługę tv powinien dostawać informacje np o zmianach w ofercie jak teraz jest, chyba że mailowo w tym przypadku jeszcze jest taka opcja.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jak nie ma, jak jest 😎 ?
Jest mozaika, są kafelki ze skrzynką wiadomości, Orange rachunki, nawet Oferta specjalna jest.
Tylko gdy tam kliknę to pojawia się komunikat: Nie udało się pobrać danych. Spróbuj ponownie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W tym sensie że "nie ma" na tym bo to inaczej wygląda niż na pozostałych dekoderach ta mozaika i te zakładki od orange. I to co pisałem i przytoczyłeś w poprzednim poście przy tym dekoderze to pewnie jeszcze inaczej się wchodzi, żeby wyświetliło te konkretne zakładki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Jeśli chcecie ich aspekty porównać to służę pomocą, co konkretnie chcielibyście wiedzieć?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Koledzy z satkuriera kazali przekazać.