Co przyniesie Telewizja Orange w IP w 2026 roku?

Poziom 19, Odkrywca Przestworzy
  • 63
  • 197
  • 1

Kanały AXN ? A co jest w nich takiego szczególnego? Ja je odbieram jako kolejne powtórki tego samego, odgrzewane kotlety, coś co jest na innych podobnych kanałach. Po to aby je mieć w kolekcji programowej? Miałem w exUPC i gdy obecnie, od wielu miesięcy ich nie ma, świat się nie zawalił. Nawet gdy wprowadzą kolejne AXN Czerwony czy Zielony oferty programowej nie zmieni. My już to wszystko zapewne widzieliśmy. 

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 2236
  • 6

@JinX może i jest tak jak piszesz każdy kanał to powtórki, nawet muzyczne bo co jakiś czas ten sam teledysk puszczą jakby nie patrzeć, ale każdy ma swoje upodobania ja np. korzystałem i oglądałem AXN-y bo wole obejrzeć jakiś film a inny z kolei będzie wolał sport a ktoś muzykę. Oferty nikt nie pogodzi każdy będzie chciał, żeby w ofercie były kanały przypasowane do danej osoby. Nikt nie zmieni tego, że większość to  powtórki zwłaszcza operatorzy oni wpływu na to nie mają, dają do ofert to co dany nadawca daje i zostaje tylko kierować do nadawców tych kanałów, swoje przemyślenia na temat danego kanału a już może uwzględnią i coś zmienią na lepsze nigdy nic nie wiadomo. Kontakty do nadawców można w internecie wyszukać.

• 421
  • 1494
  • 1

Jakby usunęli Polsaty Comedy i inne bzdety co mają nadawać jeszcze rok to by coś wcześniej  dorzucili.

Kto wie, może następne nowości dodadzą dopiero za rok.

Hehe.

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 430
  • 1555
  • 4

Przecież do czego doszło, że muzyki AI są top 1 w playlistcie Spotify…

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

@deestnapisał(-a)

Przecież do czego doszło, że muzyki AI są top 1 w playlistcie Spotify…

Widocznie obecni artyści nie zawiesili zbyt wysoko poprzeczki, jeżeli AI jest od nich lepsze 🙂

Poziom 20, Odkrywca Przestworzy
  • 430
  • 1555
  • 4

Na to wygląda, że lepiej oglądać reklamy niż muzykę obecnych artystów :0

Poziom 30, Pasjonat Galaktyczny
  • 2842
  • 12101
  • 74

Heh. Może tak być:)

Poziom 38, Pomocnik Międzygalaktyczny
  • 8678
  • 35100
  • 293

@deestnapisał(-a)

Na to wygląda, że lepiej oglądać reklamy niż muzykę obecnych artystów :0

Osobiście muzyki nie oglądam, reklam tez staram się unikać. Najczęściej wyłączam im dźwięk - często mają tak podbity, że nie da się słuchać. Ale żeby tak oglądać muzykę... No nie wiem, chyba że też z wyłączonym dźwiękiem?...

Poziom 21, Odkrywca Przestworzy
  • 579
  • 2236
  • 6

Ktoś w artykule w komentarzach podał że rozmawiał na infolini i mu przekazano że 13 ulica znika z końcem roku. Pewnie ktoś na tej infolinii posługuje się tą grafiką z pierwszej strony tego tematu. Wydaje się że było by to podane w tej wiadomości na dekoderach zwłaszcza jakby tak było. Konsultanci czasami mogą wprowadzać w błąd 

https://satkurier.pl/news/247596/orange-tv-10-nowych-kanalow-w-ofercie.html

• 421
  • 1494
  • 1

Konsultanci są mało zorientowani. Na infolinii pan powiedział, że dostęp do HBO Max Premium zapewniony na nieokreślonym. A tu specjalista od Orange, napisał że to tylko czasowa promocja i mogą to wyłączyć.