- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mam pytanie co do kanału Canal+ 4K Ultra HD. Chodzi o telewizję satelitarną od Canal+. Oczywiście tą sprzedawaną od Orange. Ile kosztuje ten kanał? Co trzeba zrobić, aby mieć ten kanał? Jakiś dekoder? Czy jakiś specjalny pakiet?
Rozwiązane! Idź do rozwiązania
Rozwiązanie:
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @c4ktv
W dokumentach Orange znalazłem taki regulamin Regulamin Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD dla Klientów Orange z dnia 26.07.2021 r. Przesyłam Ci najważniejsze punkty tego regulaminu
4. Warunkiem skorzystania przez Abonenta z Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD jest:
1) korzystanie w ramach oferty CANAL+ Polska z Opcji Dodatkowej CANAL+ Prestige,
2) korzystanie w ramach oferty CANAL+ Polska ze Sprzętu – typ 4K UltraBOX+.
Opłata miesięczna za korzystanie z Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD wynosi 20 zł.
Więcej informacji w załączonym regulaminie
Najlepiej skorzystaj z tej opcji Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym Doradca przedstawi Ci ofertę dotyczącą tego kanału
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Canal+ 4K Ultra HD w telewizji satelitarnej. Ile kosztuje?
@c4ktv oferta Prestige https://www.orange.pl/telewizja/canalplus i tylko z dekoderem 4K Ultrabox+
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
W sprawie aktualnej oferty jedynym właściwym źródłem informacji jest Orange, tu nikt nie wie na pewno jak wygląda oferta dla Ciebie. Obawiam się, że aby w ogóle móc zawrzeć umowę na TV SAT z C+ za pośrednictwem Orange, to trzeba spełniać dość specyficzne warunki. Skąd pomysł żeby tak sobie życie utrudniać?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@j131 nie chciało mi się z Maxem walczyć i pomyślałem, że tutaj zapytam. Coś już wiem, ale poczekam na kolejne podpowiedzi 🙂 Za te do tej pory dzięki.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@c4ktv nie walcz z Maxem Zamów rozmowę na stronie Orange. Zadzwoni do Ciebie handlowiec...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Cześć @c4ktv
W dokumentach Orange znalazłem taki regulamin Regulamin Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD dla Klientów Orange z dnia 26.07.2021 r. Przesyłam Ci najważniejsze punkty tego regulaminu
4. Warunkiem skorzystania przez Abonenta z Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD jest:
1) korzystanie w ramach oferty CANAL+ Polska z Opcji Dodatkowej CANAL+ Prestige,
2) korzystanie w ramach oferty CANAL+ Polska ze Sprzętu – typ 4K UltraBOX+.
Opłata miesięczna za korzystanie z Opcji Dodatkowej CANAL+ 4K ULTRA HD wynosi 20 zł.
Więcej informacji w załączonym regulaminie
Najlepiej skorzystaj z tej opcji Zamówienie połączenia z doradcą sprzedażowym Doradca przedstawi Ci ofertę dotyczącą tego kanału
Pozdrawiam 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
20 zł to trochę sporo. Jednak chyba są zawarte w poście powyżej wszystkie informacje. Dziękuję wszystkim 😊
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś