Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak polsat HD

Poziom 9, Zwiadowca Przestworzy
  • 7
  • 2
  • 0

Brak polsat HD

Niby od 5 stycznia polsat HD miał zastąpić SD ale jakoś SD w katastrofalnej jakości dalej nadaje. Ktoś wie dlaczego?

10 ODPOW. 10
Anonim

Nie dotyczy

• 7
  • 2
  • 0

Brak polsat HD

5 stycznia 2017r. dostawcy usługi TV zmienią standard nadawania kanałów telewizyjnych:

• Polsat
  • Puls TV
  • nSport

Polsat SD jak był tak jest!

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 5497
  • 18589
  • 186

Brak polsat HD

Z treści artykułu zalinkowanego przez @Anonim  wnioskuję, że dotyczy on bardziej ustawienia anteny satelitarnej... bo przecież w technologi IPTV żadne anteny nie potrzeba... tym bardziej że użyto tam etykiety "satelitarna", ciekawe jak to się ma do kanałów w technologii kablowej... na kanale 5 mam Polsat w logo stacji nie widzę literek HD. 

• 7
  • 2
  • 0

Brak polsat HD

Mam TV z anteny satelitarnej która jest prawidłowo ustawiona. Na większości programów jest 100% siły i 100% jakości. Tylko na kilku jest 98% lub 96% jakości. Antena Mabo 105cm i konwerter Televes twin.

Anonim

Nie dotyczy

Brak polsat HD

@Super_technik A co się wyświetla na kanale 11 ?

• 7
  • 2
  • 0

Brak polsat HD

Na k11 był Polsat HD za dopłatą aby oglądać.

Na stronie Orange napisali :

5 stycznia 2017r. dostawcy usługi TV zmienią standard nadawania kanałów telewizyjnych:

• Polsat
  • Puls TV
  • nSport

Polsat SD dalej nadaje więc celowo (lub nie) Orange wprowadza w błąd.

Anonim

Nie dotyczy

Brak polsat HD

Myślę ze zmiany wejdą w nowym tygodniu 😜 Czasem 5 stycznia nie będzie 5 stycznia tylko 9,10 stycznia. Myślę że jest to związane z tym że nie wszystkie prace techniczne zostały jeszcze zrealizowane #TakaPolska

Poziom 45, Pionier Misji
  • 32803
  • 39005
  • 1390

Brak polsat HD

A może karta VIA nie została odświeżona?
Wtedy zostaw włączony dekoder na tvp1 na pół h lub poproś na infolinii o odświeżenie uprawnień.

• 7
  • 2
  • 0

Brak polsat HD

Jakoś Puls HD działa. Niedawno zmieniali numerację i TVPis 1 itd. z SD zmienili na HD. To samo z TVN. Nie trzeba było nic robić.