- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
To widocznie zmienili pozycję nadawania, szkoda bo było sporo ciekawych programów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
Jeszcze na nowo nie wyszukiwałam kanałów,jestem teraz na wyjeździe, dopiero w poniedziałek to zrobię.Na infolini mówią że nie oferowali tego kanalu ani na satelicie ani na kablowce.I nie wiedzą co się stało.
ketrasa jest możliwość wpisania ręcznie częstotliwości kanalu na dekoderze orange ?
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
@Alicja18 niestety, w dekoderach Orange nie ma możliwości ręcznego wpisania parametrów kanału. To operator odgórnie wpisuje te parametry jak i ustala listę kanałów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
Zrobilam skanowanie kanałów i dalej to samo,jedyne co się zmieniło to,to ze teraz sygnal mam 0%na0%.Czy przy przestawieniu satelity byla by możliwość odbioru tego kanalu?Zgłosiłam na nowo problem do orange,również.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
@Alicja18Zgłosiłem również-z ciekawości i nieśmiało zasugerowano, że to może być awaria, a nie kasacja kanału. Sprawdzą...taką mam odpowiedź.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Alicja18 u mnie już działa. Widać reklamację i zgłoszenia odniosły skutek 😊. Po prostu awaria...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak kanalu 805
@Alicja18napisał(-a)Zrobilam skanowanie kanałów i dalej to samo,jedyne co się zmieniło to,to ze teraz sygnal mam 0%na0%.Czy przy przestawieniu satelity byla by możliwość odbioru tego kanalu?Zgłosiłam na nowo problem do orange,również.
Dla tego dekodera nie ma sensu przestawiać, bo jak nie widzie HotBirda, to na innych pozycjach wcale nie będzie działał. Do takiej zabawy potrzebny jest dekoder z wolnego rynku, bez przypisanych odgórnie parametrów kanału.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »