- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak aktywnej usługi tv w Orange love
@KlientOrange1napisał(-a)Jeśli do 10 to na 100% jest to TV Satelitarna, w tej szybkości nie oferujemy IP TV
@KlientOrange1 , wydaje mi się, że mówisz nieprawdę. Zobacz także @BORAX jak jest u mnie z dekoderem WHD80 (co prawda nie aktywowałem), chociaż płacę z kaprysu mojego
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Anonim kiedyś była TV do 10, ale w jakości SD. A pokażesz co jest napisane w ramce Usługa TV Pakiet optymalny/ bo tego akurat na zdjęciu nie widać 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bartek4194napisał(-a)Do 10 Mb. Było do 20 ale z racji tv i telefonu zmniejszona do 10
To jakaś bzdura!? Niech kolega pokaże albo dokładnie przeczyta warunki umowy, bo z tego co do tej pory tu wyczytaliśmy, to trudno się połapać...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@bartek4194 napisał:
(...) Od tego czasu wchodząc w ustawienia livebox 2.0 pisze "nieaktywna" przy usłudze TV. (...)
przy technologii satelitarnej to poprawny komunikat (na stronie konfiguracyjnej Liveboksa 2.0). Oznacza to, że na linii nie ma aktywnej usługi telewizyjnej w technologii IPTV .
Nie wiem jak wyglądała rozmowa ze sprzedawcą, ale wszystko wskazuje na to, że otrzymałeś TV w technologii satelitarnej.
@Anonim napisał:@KlientOrange1 , wydaje mi się, że mówisz nieprawdę. Zobacz także @BORAX jak jest u mnie z dekoderem WHD80 (co prawda nie aktywowałem), chociaż płacę z kaprysu mojego
@Anonim
Ty akurat - z tego co oczywiście kojarzę 🙂 - należysz do tego nielicznego grona użytkowników, którzy mieli wcześniej 20M (względnie 80M) z IPTV, ale później zmigrowali na niższą prędkość ze względu na brak możliwości technicznych. Co nie? 🙂
I obecnie masz TV w technologii IPTV w opcji 10M. (Tak sytuacja ).
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@Wiktor , tak to wyglądało. Musiałbym szukać na forum, kiedy mnie technik zmniejszał na 10Mb jak był u mnie. Ale jak teraz popatrzyłem na umowę z 2016r, to faktycznie było w opcji do 20Mb w technologii kablowej. Jeszcze wcześniej miałem w technologii sat z dekoderami z jakością HD, ale i tak nie korzystałem, tylko godziłem się na takie superpromocje, w których coś miałem, w zamian za coś tam. Nie wiem też, co miałem w FunPacku wcześniej.
- « Poprzedni
-
- 1
- 2
- Następny »