Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 78
  • 291
  • 0

U mnie też czasami pojawia się to okno logowania, ale mimo wpisania numeru klienta i pinu nie loguje. Wraca do okna logowania z powrotem. Nadal tylko dla testerów. W info coś tam powiedziała mi że od kwietnia czy coś takiego, ale to tak jakby nie miała pojęcia o co chodzi. Poczekajmy, zobaczymy 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7241
  • 29621
  • 234

• 78
  • 291
  • 0

Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.

• 205
  • 791
  • 0

Czytam poprzedniego posta ..niestandardowe  podejście ma operator do obecnych klientów...

Sytuacja z C+, teraz z tą usługą.

Nasuwa mi się jeden wniosek. W grudniu trzeba się wymiksować jak tylko  skończy mi się umowa.

Zespół Nasz Orange
  • 3160
  • 12819
  • 67

@janio1 napisał(-a)

Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.

Aktywacja wraz z podpisaniem nowej umowy lub przedłużeniem. Taki wybór biznesowy, nie mi go komentować.

Do rejestracji wchodzi się np. na orange.pl po zalogowaniu w Ustawienia i Zabezpieczenia.

Pakiet Extra TV to pakiet opcjonalny. Nie jest obowiązkowy, aby korzystać z Orange TV, czy Orange TV Go.