Nie można wyświetlić tego widżeta.

Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach

Poziom 18, Badacz Przestworzy
  • 79
  • 298
  • 0

U mnie też czasami pojawia się to okno logowania, ale mimo wpisania numeru klienta i pinu nie loguje. Wraca do okna logowania z powrotem. Nadal tylko dla testerów. W info coś tam powiedziała mi że od kwietnia czy coś takiego, ale to tak jakby nie miała pojęcia o co chodzi. Poczekajmy, zobaczymy 

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7249
  • 29640
  • 234

• 79
  • 298
  • 0

Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.

• 207
  • 799
  • 0

Czytam poprzedniego posta ..niestandardowe  podejście ma operator do obecnych klientów...

Sytuacja z C+, teraz z tą usługą.

Nasuwa mi się jeden wniosek. W grudniu trzeba się wymiksować jak tylko  skończy mi się umowa.

Zespół Nasz Orange
  • 3162
  • 12831
  • 67

@janio1 napisał(-a)

Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.

Aktywacja wraz z podpisaniem nowej umowy lub przedłużeniem. Taki wybór biznesowy, nie mi go komentować.

Do rejestracji wchodzi się np. na orange.pl po zalogowaniu w Ustawienia i Zabezpieczenia.

Pakiet Extra TV to pakiet opcjonalny. Nie jest obowiązkowy, aby korzystać z Orange TV, czy Orange TV Go.

Poziom 37, Nawigator Galaktyczny
  • 7249
  • 29640
  • 234

Nie ma o co kruszyć kopii, w pakiecie Start TV nie ma nic co nie byłoby i tak dostępne za darmo innymi metodami (większość jest w ogóle w naziemnej TV).
Ale pomysł żeby pakiet był za darmo dla nowych klientów a całkowicie niedostępny dla obecnych, jest zaiste kuriozalny.

• 207
  • 799
  • 0

Mnie takimi decyzjami zniechęcają do swojej oferty.

Słabe to bo ja jako klient poczułem się, że mam tylko  płacić abonament i  odbierać co chwila  smsy  z reklamami. Hehe. W przyszłości może być podobna sytuacja... 

Ani w UPC I w Canal+ tak nie postępowali z obecnymi  klientami.

Guzik mnie obchodzą smsy o promocjach na telefony itp. 

Jak wycofać taką zgodę na reklamy mailowe i telefoniczne?

To co mnie interesuje nie jest dostępne w ramach mojej  umowy lub proponowane  dla nowych  klientów.

• 79
  • 298
  • 0

@Wojciech 

Pakiet Extra TV to pakiet opcjonalny. Nie jest obowiązkowy, aby korzystać z Orange TV, czy Orange TV Go.

Ja to rozumiem że może to być pakiet dla chętnych, ale dlaczego mając umowę światłowód+TV i możliwość korzystania tvgo.orange.pl oraz aplikacji na smartfony i tablety Orange TV Go nie można tego zamienić na Orange TV i udostępnić zamiast Orange TV Go dla wszystkich abonentów. Po co tak rozdzielać, kombinować i poróżniać. Udostępnijcie aplikację na androida dla abonentów światłowód+TV i wszystko się rozwiąże tak jak ma Play. Wystarczy trzy rodzaje udostępnienia TV (dekoder, strona internetowa i aplikacja na android dostępna na smartfony, tablety i przystawki Apple czy Google) W jakim celu tak kombinować?

Zespół Nasz Orange
  • 3162
  • 12831
  • 67

Decyzja biznesowa. Nie mogę więcej napisać.

• 207
  • 799
  • 0

Zastanawiają mnie polubienia powyższej wypowiedzi..

Szkoda, że nie ma "antypolubień" na forum.