- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Brak Orange TV GO na innych urządzeniach niż na telefonach i tabletach
U mnie też czasami pojawia się to okno logowania, ale mimo wpisania numeru klienta i pinu nie loguje. Wraca do okna logowania z powrotem. Nadal tylko dla testerów. W info coś tam powiedziała mi że od kwietnia czy coś takiego, ale to tak jakby nie miała pojęcia o co chodzi. Poczekajmy, zobaczymy
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Czytam poprzedniego posta ..niestandardowe podejście ma operator do obecnych klientów...
Sytuacja z C+, teraz z tą usługą.
Nasuwa mi się jeden wniosek. W grudniu trzeba się wymiksować jak tylko skończy mi się umowa.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
@janio1 napisał(-a)
Nic z tego nie rozumiem. Gdzie szukać tej opcji Start TV? Gdzie ją aktywować? To po pierwsze. Po drugie Orange wprowadza opłatę za korzystanie z pełnego pakietu Extra na urządzenia takie jak android. To jest jeszcze drożej niż dokupienie multiroomu. Inni operatorzy nie pobierają opłat za korzystanie z aplikacji na urządzenia. Rozmawiając na infolinii zostałem poinformowany o jakichś nowych umowach od 17.03. Bardzo mnie to zdziwiło. Jednak to prawda. Sprawdzałem na swoim ''Mój Orange" i na aplikacji. Usługa nie jest dostępna w twoim pakiecie. Kaszana i komedia.
Aktywacja wraz z podpisaniem nowej umowy lub przedłużeniem. Taki wybór biznesowy, nie mi go komentować.
Do rejestracji wchodzi się np. na orange.pl po zalogowaniu w Ustawienia i Zabezpieczenia.
Pakiet Extra TV to pakiet opcjonalny. Nie jest obowiązkowy, aby korzystać z Orange TV, czy Orange TV Go.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Ale pomysł żeby pakiet był za darmo dla nowych klientów a całkowicie niedostępny dla obecnych, jest zaiste kuriozalny.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Mnie takimi decyzjami zniechęcają do swojej oferty.
Słabe to bo ja jako klient poczułem się, że mam tylko płacić abonament i odbierać co chwila smsy z reklamami. Hehe. W przyszłości może być podobna sytuacja...
Ani w UPC I w Canal+ tak nie postępowali z obecnymi klientami.
Guzik mnie obchodzą smsy o promocjach na telefony itp.
Jak wycofać taką zgodę na reklamy mailowe i telefoniczne?
To co mnie interesuje nie jest dostępne w ramach mojej umowy lub proponowane dla nowych klientów.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Pakiet Extra TV to pakiet opcjonalny. Nie jest obowiązkowy, aby korzystać z Orange TV, czy Orange TV Go.
Ja to rozumiem że może to być pakiet dla chętnych, ale dlaczego mając umowę światłowód+TV i możliwość korzystania tvgo.orange.pl oraz aplikacji na smartfony i tablety Orange TV Go nie można tego zamienić na Orange TV i udostępnić zamiast Orange TV Go dla wszystkich abonentów. Po co tak rozdzielać, kombinować i poróżniać. Udostępnijcie aplikację na androida dla abonentów światłowód+TV i wszystko się rozwiąże tak jak ma Play. Wystarczy trzy rodzaje udostępnienia TV (dekoder, strona internetowa i aplikacja na android dostępna na smartfony, tablety i przystawki Apple czy Google) W jakim celu tak kombinować?
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Decyzja biznesowa. Nie mogę więcej napisać.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Obserwuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś
Zastanawiają mnie polubienia powyższej wypowiedzi..
Szkoda, że nie ma "antypolubień" na forum.